• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogledajte predstavu i pomozite migrantima!

Izvor mondo.rs

Komad "Šta je ona kriva nije ništa ona kriva" biće izveden na Kalemegdanu 31. avgusta.

Posle više od 30 fenomenalnih filmova i dve predstave ovog leta, poslednji dan školskog raspusta obeležiće pozorišni komad "Šta je ona kriva nije ništa ona kriva" u organizaciji Filmstreet-a. Predstava u režiji Anđelke Nikolić i produkciji Hartefakt-a, biće izvedena na Kalemegdanu, iza Prirodnjačkog muzeja, u ponedeljak, 31. avgusta u 20.30 časova.
Pozorišna postavka sa čak 20 talentovanih, mladih glumica na sceni, omogućiće gledaocima da sagledaju bolne društvene okolnosti koje su se dugo razvijale u našoj zajednici, a čiji okidač je dolazak sve većeg broja azilanata u potrazi za boljim životom, bežeći od nasilnih sukoba na Bliskom Istoku.
Drama Vesne Perić pobedila je na Hartefaktovom regionalnom konkursu za najbolji angažovani dramski tekst 2012. godine, a trenutno je na redovnom repertoaru beogradskog Bitef teatra.
Veliki broj posetilaca na prethodne dve predstave Filmstreet-a, odnosno više od hiljadu posetilaca na "Ćelavoj pevačici" i skoro dve hiljade na "Opasnim vezama", dobar su predznak da će i ovoga puta teatar pod sjajem zvezda imati rekordnu posećenost.
Pošto obrađuje veoma aktuelnu temu imigranata, predstava na Kalemegdanu će, pored kulturnog, imati i humanitarni karakter. U saradnji sa Info centrom za azil, Filmstreet poziva sve posetioce da pred izvođenje predstave, svojim skromnim doprinosom (konzerviranom hranom, hranom i opremom za bebe, sredstvima za ličnu higijenu) pokažu solidarnost i lepo lice našeg grada.


Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

ime *

надам се да на ову оргију која је једна од бројних псиоперација које се врше над грађанима неће отићи нико до финансијера из страних амбасада и домаће 5. колоне која се просто због плате мора појавити тамо. људи који су убили стотине хиљада деце и уништили земље као што су сирија, ирак, афганистан и либија покушавају преко "урбаних глумица" да нам објасне да смо ми одговорни за то. неће проћи.

Milica

@ime * O cemu Vi to?

SERIJE