• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Digitalni protok" u Savamali

Izvor mondo.rs

Izložba Natalije Petković biće otvorena večeras u 20 časova.

U klubu "Ben Akiba White lounge & Art gallery" večeras će biti otvorena izložba rasprodajnog karaktera, nazvana "Digitalni protok".

Natalija Petković diplomirala je 13. septembra 2006. godine na Višoj školi Likovnih i Primenjenih umetnosti, na odseku nastavnik likovne kulture.

Prvu grupnu izložbu imala 1998. u galeriji "Jovan Popović" u Opovu, povodom proslave sv. Nikole, da bi potom istim povodom izlagala 1999., 2005. i 2012. godine. 2001. godine dobila je prvu nagradu iz oblasti umetnosti, na izložbi povodom proslave sv Save u Zemunskoj gimnaziji.

2002. godine izlagala je u "Domu Vazduhoplovstva" u Zemunu, na grupnoj izložbi, gde su bila izložena i dela slikara Save Šumanovića, dok je 2003. godine učestvovala na 10. beogradskoj mini art sceni u galeriji "Singidunum".

Više od šest godina radila je na projektu koji broji više od 1.000 dela moderne POP umetnosti. Pojedini radovi su prezentovani u klubovima i barovima Moskve, Barselone i Singapura.

U oktobru 2011. godine napravila svoju prvu samostalnu izložbu pod nazivom ”Digitalni protok” u beogradskoj konceptualnoj radnji “Supermarket“. Publici tim povodom predstavila tridesetak radova većeg formata i sedamdesetak radova malog formata.

Oktobra 2012. godine otišla je na Bali (Indonezija) i u Sanuru i Ubudu izlagala svoje radove, a potom radila i na dizajnu enterijera privatne vile u Seminjaku.

Po povratku sa Balija radila je na izradi i nadzoru mozaika, veličine oko 60 kvadratnih metara, koji je postavljen na portalu iznad ulaznih vrata Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE