• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Voditeljkama nije mesto u knjižarama!"

Izvor mondo.rs

Novinarka i voditeljka "udarila" po srpskim spisateljicama. "Vama nije mesto pored Ive Andrića u knjižarama!".

  Olja Bećković smatra da je nečuveno da knjige njenih koleginica, stoje pored dela jednog Ive Andrića.

"Takvim knjigama nije mesto u knjižarama pored knjiga Ive Andrića. Njihove knjige nisu knjige, one treba da se stave u samoposluge, kioske, ma gde hoćeš, ali ne u knjižare", rekla je Olja u intervjuu za "mojnovisad.com".

Prozvane koleginice su joj se zamerile zbog ove izjave, a neke od njih su nazvale Olju "lošim čovekom".

"Što se mene tiče, Olja Bećković je zlo zla! Ili kako sama kaže za sebe vreća nesreće!", rekla je Vesna Radusinović za "Informer".

Povodom ovog pitanja, javila se i Isidora Bjelica, koju je jako pogodio Oljin komentar.

"Zgrozena sam ovim intervjuem, teška isključivost, bolest, vređanje koleginica voditeljki i sto je najčudnije duboka vera da je baš ona ta umna glava koja može da odredi sta je đubre a šta umetnost. Jeza totalitarizma. Dobro da li neko u Srbiji čita sta ova zena i sa koliko mržnje govori, pa svaka starleta je punija ljubavi od nje. Pa svaki neškolovani nesrećnik u rialitiju je dalje od mržnje nje. Glumica iz Kamiondžija i filmova Lepe Brene će uvoditi totalitarni red u kulturu sta sme u knjižaru, šta u biblioteku, šta na tv? Ovo samo pokazuje da oni koji mrze, a misle da su intelektualci su mnogo inferiorniji i od prostitutke koja ne mrzi nikog. Sačuvaj me Bože ovakvog pseudoelitizma", napisala je Isidora na Facebooku.

Vesna Dedić misli da Bećkovićeva nije mislila na nju, jer ne želi da poveruje da je ona tako nešto rekla.

"Nisam pročitala njenu izjavu. Ja nikada ne bih postavila pitanje šta će glumica među novinarima informativnog programa, pa ne vidim razlog što se ona pita šta ću ja kao novinar među piscima romana".

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 27

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Viki

Oljina britka inteligencija je pocela mnogo nesto da smeta.. . Samo napred draga Olja, da je vise takvih novinara kao sto ste Vi!

mare

Kako mi nedostaje Olja i Utisak!

za one sto blebecu

Momo Kapor - slikar B. Nusic - pravnik B. Pekic - psiholog Crnjanski - gimnazija Cosic - srednja poljoprivredna skola M. Glisic - niza gimnazija Branko Radicevic - gimnazija .........

SERIJE