• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BDP: U subotu premijera drame "Posle zabave"

U Beogradskom dramskom pozorištu u subotu uveče će premijerno biti izvedena predstava "Posle zabave" po tekstu Tatjane Ilić u režiji Alise Stojanović. Prvi profesionalni komad mlade autorke na večernjoj sceni bavi se pitanjima osvajanja lične slobode, a karakterističan je po većem broju značajnih ženskih likova.

U Beogradskom dramskom pozorištu u subotu uveče će premijerno biti izvedena predstava "Posle zabave" po tekstu Tatjane Ilić u režiji Alise Stojanović.

Prvi profesionalni komad mlade autorke na večernjoj sceni bavi se pitanjima osvajanja lične slobode, a karakterističan je po većem broju značajnih ženskih likova.

Uloge igraju Nataša Marković, Cvijeta Mesić, Jelena Ćuruvija, Paulina Manov, Azra Čengić, Sandra Bugarski i devojčica Tara Manić, a uz njih i Milan Čučilović i Pavle Pekić.

Scenograf je Darko Nedeljković, kostimograf Zora Mojsilović, a kompozitor Ivan Brkljačić.

Prema najavi rediteljke, ova drama je "priča o ženama i njihovom ženskom svetu u društvu kojim dominiraju muškarci". Radnja je smeštena u savremeni Beograd, ali bi se mogla premestiti u bilo koji grad jer su problemi odrastanja, osamostaljivanja i osvajanja prava na izbor univerzalni.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE