• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Što njima di Kaprio, nama Ivan Bosiljčić!

Izvor mondo.rs

Glumac Ivan Bosiljčić će u Madlenianumu igrati lika kojeg su na filmu igrali Robert Redford i Leonardo Dikaprio - Velikog Getsbija

 Ivan Bosiljčić kao Veliki Getsbi Izvor: YouTube/montaža MONDO
Izvor: YouTube/montaža MONDO

  Ivan Bosiljčić igraće junaka iz romana Frensisa Skota Ficdžeralda u prestavi čije je premijerno izvođenje predviđeno za kraj godine u Madlenianumu.

Adaptaciju je uradio bugarski pisac Hristo Bojčev, a režiju potpisuje Ana Radivojević Zdravković.

"Premijera predstave će biti u decembru. Sada je rano govoriti o konceptu, jer smo još u fazi priprema. Veliki pisci poput Frensisa Skota Ficdžeralda u svakom vremenu su dobrodošli. Teme ljubavi, rata i prijateljstva koje obrađuje u svom romanu mogu da nas se tiču", rekla je rediteljka "Kuriru".

Predstava "Veliki Getsbi" u režiji Ivice Buljana predstavljena je prošlog leta u pozorištu u Sarajevu, ali je zbog kontroverznih scena publika napustila dvoranu. Glumcima je data sloboda interpretacije romana i priča se više fokusirala na likove, a najviše na samog Getsbija, gde je naglasak bio na njegovoj kriminalnoj prošlosti. Komad je sadržao brojne erotske scene.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Maryann

Verujem da ce ovo biti odlicna predstava i da su napravili pravi izbor sa gospodinom Bosiljcicem, kao glavnim likom. Njemu se nema sta zameriti kao svestrano talentovanom glumcu, koji je to mnogo puta do sada dokazao, igrajuci razne uloge i to pre svega u vrlo zahtevnim predstavama. On osim toga izuzetno lepo izgleda i deluje na sceni, pa je prijatan i za oko i za uho a to je, pored kvaliteta predstave, ono nesto sto privlaci publiku, pa je poznato da su predstave u kojima on igra, izuzetno posecene. Tako da eto Amerikancima i onima koji to zele g. Di Kapria i g. Redforda a nama ostalima je dobar ovaj nas g. Bosiljcic.

Lina

Kao poređenje bab i žaba. Leonardo je glumački izuzetan talenat koji iza sebe ima brojne nagrađene filmove i skoro svaka uloga mu je savrsena. Ivan je na nivou deteta iz obdanista, mora mnogo toga jos da uci, pa da vidimo da li u glumcu ima neceg vrednog da bi se velicalo.

Zalepugin

Glumačku veličinu kakav je Dikaprio porediti sa glumačkom nulom kakav je bosiljčić stvarno je suludo.

SERIJE