• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stand up Srđana Dinčića u Domu sindikata

Izvor mondo.rs

Beogradska premijera stand up-a "Đavo iz jagode" održaće se 2. aprila u 20 sati u Dvorani Doma sindikata.

Ulaznice za nastup Srđana Dinčića su u prodaji, pa požurite!

Povezane vesti

Novi stand up Srđana Dinčića "Đavo iz jagode" je na turneji po gradovima u Srbiji, od novembra 2015. Obišli smo više od 20 gradova a sada je na redu velika beogradska premijera u Dvorani Doma sindikata i to 2. aprila od 20 sati.

Srđan Dinčić je poznat kao fenomenalan stand up komičar, jedan od scenarista emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem", kao i učesnik / voditelj emisije "Četiri i po muškarca" a sa organizacijom Standup.rs snimao je emisiju Stand up & more za Comedy central Extra.

Ima iza sebe skoro hiljadu nastupa u proteklih pet godina, a osim toga bio je učesnik svih festivala stand up komedije u regionu, dok je jedan od headlinera StandUpFest-a već petu godinu.

Dva one man show-a koje izvodi proteklih godina jesu "Ispod nevidljivog kišobrana" i "Laž prema istinitom događaju".

U 2013. godini je imao prilike da nastupi i najavi dva velika komičara, Eddie Izzard-a i Dylan Moran-a koje je tada ugostila u Beogradu organizacija Standup.rs.

Matični klub organizacije Standup.rs je Ben Akiba comedy club & bar, gde Srđana Dinčića možete pogledati u klubskoj atmosferi ali ne samo njegov stand up nastup već i njegov nastup sa kolegama, u okviru programa "Improvizacija komedije".

Ovako svoj novi stand up vidi Srđan:

"Đavo iz jagode" je topla ljudska priča između ostalog i o tome kako se trideset kilograma plašljivog krzna trese zbog grmljavine, tinejdžerka mrzi svet a posebno svoje šiške, kako jedan ucveljeni mladić otkriva svojstva vagine koja mogu promeniti tok čovečanstva, a najgori tata ikad se bori za svoje mesto pred televizorom sa koga se čuju vesti da su neki ljudi umrli ali da će se živeti bolje. A sigurno hoće već sledeće godine. Ili one tamo...

dinčić
Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

kakav...

...smor.... daleko je on od stendapera

koliko

Je ulaznica?

SERIJE