• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slobodan Trkulja nastupa u Bitefartcafeu!

Izvor mondo.rs

Naš svetski poznati umetnik, koji fascinira publiku, kako svojim sviračkim umećem, tako i izuzetno moćnim glasom, održaće spektakularan nastup u klubu Bitefartcafe, 26. maja, sa početkom u 22 časa.

Slobodan Trkulja će se svojoj publici predstaviti sa posebnim programom, koji je spoj elektronike, tradicije i improvizacije.

U prisnom kontaktu sa publikom Slobodan će po prvi put, na ovom ekskluzivnom klupskom nastupu, spojiti elektro zvuke klupskih žanrova sa tradicionalnim zvukovima.

Uz neke potpuno nesvakidašnje i egzotične instrumente, Slobodan će nas povesti na dvočasovno muzičko putovanje preko tradicije, jazz i fusion muzike do ambijentalne muzike i tehna - sve vreme svirajući sam na 15 instrumenata.

Pored klarineta i saksofona (na kojem je magistrirao u Amsterdamu), ovaj muzičar svira i klavir, akustičnu i električnu gitaru, flautu, srpske gajde, kaval, frule, diple i dvojnice, makedonsku tamburu, ličku samicu, mandolinu, nežni i melanholični jermenski duduk, a nisu mu strane ni perkusije i drugi nekonvencijalni instrumenti. Na klupskom solo koncertu uz sve njih koristiće i mnogobrojne efekt pedale i procesore.

Inače, u svetu pored Slobodana postoji još samo par umetnika koji su u stanju da u samostalnom nastupu pred publikom stvore zvuk celog orkestra.

Kritičari za Trkuljine nastupe kažu da je “... vrhunski umetnik koji pleni ne samo muzikom, već i energijom, optimizmom i beskrajno nežnim i iskrenim glasom...”, dok su ga NRC Handelsblad, jedne od vodećih evropskih novina proglasile “... najlepšim muškim glasom Balkana...”.

Prošle godine je u Kombank Areni, sa svojim bendom Balkanopolis, održao koncert za pamćenje, a specijalni gosti su mu bili fado diva Mariza, soul diva Oleta Adams, arapska zvezda Mejsa Karaa i afrički legendarni pevač Baaba Maal.

Ulaznice za ovaj ekskluzivni koncert u Bitefartcafeu, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima eventim i ddtickets, kao i u samom klubu Bitefartcafe, po pretprodajnoj ceni od 1.200 dinara, a najbržih 50 fanova ulaznice mogu da kupe po promotivnoj ceni od 1.000 dinara!

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE