• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sea Dance - prognoza je odličan provod!

Izvor mondo.rs

Gosti već pristižu na Jaz iz 30 zemalja sveta, a prognoze pokazuju da će tokom svih dana festivala biti lepo vreme.

Ovogodišnje cetvrto izdanje Sea Dance festivala svoje kapije otvorice vec sutra, u cetvrtak 13. jula, od 19 casova. Prvi festivalski posetioci iz gotovo 30 zemalja sveta stigli su tokom jucerašnjeg dana u Budvu, a na prostoru kampa postavljeni su i prvi šatori. Prognoze pokazuju da ce tokom svih dana Sea Dance-a vreme biti suncano, i veoma toplo, a temperaturu na festivalu dodatno ce podici i pregršt mega hitova koje na Jaz donosi plejada svetskih muzickih imena kao što su Džon Njuman, Šon Pol, Fatboy Slim, Mahmut Orhan, Space Ibiza presents Mind Against, Ameli Lens, Kobosil, Etapp Kyle, Space Dimensions Controller i brojni drugi regionalni izvodaci poput IrieFM, Bad Copy, Nipplepeople i Who See.

REKORDNI EXIT!

Engleska soul zvezda i jedan od najtraženijih muzicara današnjice Džon Njuman, na samom otvaranju festivala ovogodišnjeg Sea Dance festivala, priredice furiozan koncert poput onog kada je osvojio glavnu binu Exita sa hitovima "Feel the Love","Not Giving In", "Love Me Again", "Cheating" i mnogim drugim. Iste veceri na nastupice i sjajni Slobodan Trkulja, Irie FM, kao i DJ Sharlo, Freedom, Zap me strobe i Erik Kasel.

Šta traže zvezde Sea Dance festivala?

Nastup DJ zvezde vodecih svetskih festivala Fatboy Slima obeležice drugo vece festivala. On ce nastupiti na plaži Jaz tacno na 15. godišnjicu istorijskog nastupa pred više od 250.000 ljudi na plaži u njegovom rodnom Brajtonu u Engleskoj. Publika ce imati priliku da uživa u putovanju kroz muzicki vrtlog koji cine fank, haus, tehno, elektro, hip-hop i rokenrol stopljeni u jedinstveni, energicni nastup Fatboy Slima.

Izvorni duh Ibice na Sea Dance 14. jula donosi jedan od najpoznatijih svetskih klubova - Space Ibiza, koji dovodi zvezde Afterlife žurki, popularni italijanski duo Mind Against, a pridružice im se i rezident kluba, španski DJ Squire. Iste veceri publici ce se predstaviti i Jung B, Nipplepeople, Aleksandra Duende i drugi.

Jedna od najprepoznatljivijih svetskih muzickih zvezda Šon Pol u subotu, 15. jula napravice završnu žurku i podici temperaturu na Jazu do usijanja. Na repertoaru muzicara iz Kingstona naci ce se pregršt megahitova kojima je osvojio svet, pocev od "Get Busy", "Temperature", "Gimme The Light" "We Be Burning", pa sve do sjajnih numera "Rockabye" i "Cheap Thrills". Iste veceri publika ce uživati i u nastupu domaceg sastava Who See koji ce predstaviti svoj ovi album "Pamidore" uz neke interesantne goste iznenadenja. Tu su i Bad Copy, a svojim nastupom posljednje vece festivala zaokružice nova zvezda svetske house scene, DJ Mahmut Orhan.

Na ovogodišnji Sea Dance stiže i cuvena No Sleep bina koja je ove godine imala svoje najposecenije izdanje na Exitu. Nesanica sa tvrdave na Jadran spušta neka od najtraženijih imena underground scene kao što su Amelie Lens, Space Dimensions Controller, South London Ordanance, Denis Horvat, Ettap Kyle, Kobosil, i mnogi drugi.

Letnju festivalsku zabavu upotpunice još i Latino Stage, Silent Disco stage, TDI stage kao i festivaske zone za relaksaciju.

Za sve festivalske fanove u Crnoj Gori Sea Dance je organizovan autobuski prevoz iz gotovo svih gradova ka plaži Jaz, a tokom festivala bice i prevoz od Budve do Jaza. Ulaznice se po ceni od 34,99 evra mogu kupiti tokom sutrašnjem dana na Trgu u Starom Gradu u Budvi, dok ce sutra na samom festivalu biti vece. Posetioci se upozoravaju da se cuvaju od falsifikata koji u ovo doba godine uveek kruže po društvenim mrežama i na ulici.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE