• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beer Fest: Ovog leta još jedna bina!

Izvor mondo.rs

Belgrade Beer Fest, neizostavni festival koji svake godine mnogi s radošću očekuju, održavaće se od 15. do 19. avgusta

 Beer Fest 2018 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Najvecipivsko-muzickifestivaluovomdeluEvropeiovogleta ce, od 15. do 19. avgustanaUšcu, ugostitivišeodpolamilionaposetilaca. Kaojedanodnajprepoznatljivijihturistickihbrendovanašezemlje, BelgradeBeerFest, vec šesnaestugodinuljubiteljimadobrezabavenudisvakogletagarantovanprovoduzaktuelnepivskeukuseikoncerteprestižnihmuzickihizvodacaizzemlje, regionaisveta, asvetouzbesplatanulaz.

Tokompetnaestgodinapostojanja, publikajemogladauživaupreko 750 besplatnihmuzickihnastupa. Festivalkomunicira 365 danasasvojimposetiocimaipratinjihovepotrebe, akaoproizvodsinergijezajednickogradaorganizatoraipublike,ovegodine cenastatinova, trecabinakoja cesezvati "Alternativestage".

"Shvatilismodadvebinenisudovoljnezasvebendovekojizaslužujudanastupenafestivalu, a 'Alternativestage' ce bitinovoomiljenomestozasveljubiteljemalotvrdegzvuka! Glavna bina Beer Fest-a, zatim 'Inovation stage' i treca, alternativnija bina, donece najbolji line up ikada, a za posetioce i lakše kretanje kroz festival, obogacen novim sadržajima. Sa nastupima koji ce se odvijati u isto vreme na tri bine, stvoricemo neverovatnu muzicku lepezu i atmosferu za pamcenje", porucuje Aleksandar Srdic iz Beogradske kulturne mreže.

Pivo je ukusnije iz njihove ruke! (FOTO)

Osim sjajnih vesti iz muzickog segmenta, važno mesto i ove godine zauzima pivska ponuda u okviru koje nas ocekuje najveci izbor industrijskih i craft piva iz regiona do sada, kao i piva sa preporukom iz celog sveta. Prošlogodišnje nove festivalske zone, 'Gostionica', 'Craft land' i 'EmbassyofBeer'ovegodine predstavice se u još boljem izdanjusabrojnimnovitetima.

Belgrade Beer Fest ce ove godina promovisati slogan "Više od festivala", a organizatori najavljuju da ce u narednim nedeljama obavestiti koga cemo sve imati priliku da slušamo od izvodaca.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Cigo

Razmaci...

SERIJE