• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tehno spektakl u petak!

Izvor mondo.rs

Budite na vreme deo rejv galaksije!

 Green Love festival 2018. Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Nakon veoma uspešnih devet godina postojanja, Green Love festival i ove godine okuplja velikane DJ svetske scene kao i veliki broj rejv obožavatelja. Za samo tri dana, 30. novembra, u petak, od 21 cas, SPENS-om ce odjeknuti najbolja žurka u gradu, a glavne zvezde koje ce se pobrinuti za dobro duskanje su Reinier Zonneveld i Jay Lumen uz neizostavnu podršku domacih dj-eva Iliju Ðokovica i Marka Milosavljevica.

Holandski DJ majstor, Reinier Zonneveld koji je vrlo brzo stekao popularnost i osvojio svetske top liste, sada ce u Novom Sadu prvi put predstaviti svoje hitove. Iako debituje u našem gradu, ovaj poznati DJ vec se predstavio srpskoj javnosti kada je u junu nastupio na Dance Park festivalu u Indiji. Svojim talentom i posvecenošcu ovom žanru, Zonneveld se izdvaja u lajv nastupima i uspeva da oživi stare hitove na sceni ali i da stvori nove, upravo pred brojnom publikom. Uprkos tome što je mlad, ovaj virtuoz na mikseti je vec zavladao mnogim prestižnim top listama ukljucujuci veliki Beatport na kojem je 1. mesto osvojio njegov hit “Things Might Have Said”, sa albuma “Megacity Servant” koji je dospeo do holivuske produkcije.

Reinier
Izvor: YouTube/Stil vor Talent

Tehno spektakl uvelicace i veliki DJ Jay Lumen koji sve ljubitelje rejva širom Evrope ostavlja bez daha. Njegove nastupe karakterišu dinamicni, pulsirajuci ritmovi, na koje slušaoci nikada ne ostaju ravnodušni. Višestrukim priznanjima Ballantine's Music Awards-a, ovaj mladi DJ postaje jedan od najprepoznatljivijih i najpoznatijih strucnjaka svetske DJ scene.

Do sada, na top listama, njegove trake zauzimale su 9 puta prvo mesto, 24 puta su bile u prvih 10 i nekoliko puta u Top 20. Njegove dinamicne pesme, pune gruva i laganih vokala cucemo 30. oktobra, kao i hitove kao što su Nobody, Get Ready, The Drummer, Get Yea…

Jay Lumen
Izvor: YouTube/Green Love Festival

Da li ste vec obezbedili svoje mesto na na Green Love festivalu?

Ukoliko niste, ulaznice su u prodaji po promo ceni od 1290 dinara i mogu se nabaviti putem Gigs Tix prodajne mreže ili putem linka OVDE.

I ne zaboravite - Nova godina se bliži, a Green Love festival za svoje verne rejvere 31. decembra na Spensu organizuje još jednu nezaboravnu žurku. Tauten i Goya okupljaju najbolju DJ ekipu – TKNO, Andrew Meller, Sugar Loby, Miloš Vujovic, Zlatnichi, Runy, Branko Vukovic.

Budite na vreme deo rejv galaksije!

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE