• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mikser slavi rođendan!

Izvor mondo.rs

Jubilarno deseto izdanje Mikser festivala ovog vikenda, pogledajte program!

 Mikser festival 2019 Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Jubilarno deseto izdanje Mikser festivala održaće se od 24. do 26. maja, 2019. godine, na novoj lokaciji na donjem Dorćolu, na više od 30 punktova u zoni između ulica Francuske i Dobračine, Skenderbegove i Dunavske.

Publika će čuti nastupe bendova Lollobrigida, Sunday Stories, Cmok, Wyrd Sisters, Mimi, Bella Technika, DJ-eve Brku i Pepea, i mnoge druge. Muzički program je besplatan.

Među programima su i "Sajam inovacije", konferencija Shift, takmičenje mladih balkanskih dizajnera i umetnička platforma "Black box".

Predstojeći Mikser festival biće okrenut budućnosti, posvećen fenomenu održivosti kao novoj kulturi života i poslovanja, uz 72 sata neprekidnog dijaloga između umetnika, dizajnera, IT eksperata, urbanista, ekologa, inovativnih kompanija, ali i studenata, sve u cilju predstavljanja modela za kreiranje lepše i humanije budućnosti.

"Ovogodišnji moto festivala CIRKULIŠI! održava nekoliko ključnih tema i poruka: od goruće potrebe za prelaskom Srbije ka cirkularnom modelu ekonomije i intezivnijim saradnjama između raznorodnih discipllina, preko društvenih i tehnoloških inovacija koje podstiču pozitivne promene navika i ponašanja ljudi ka zdravijem i humanijem gradu, do razvijanja održivih modela mobilnosti u našim gradovima i motivisanja građana da se kreću bez automobila, da istražuju i upoznaju manje poznate delove grada, počevši od donjeg Dorćola tokom trajanja festivala. Deseti Mikser festival predstaviće rezime svog desetogodišnjeg rada i promovisati primere dobrih urbanih praksi iz sveta i bliskog okurženja koje streme održivoj budućnosti," navode organizatori.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sarkastik

A kad slavi Mešalica svoj 50ti rodjendan?

SERIJE