• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Domaće zvezde zablistale na dodeli nagrada (FOTO,VIDEO)

Izvor mondo.rs

Sinoć je Pozorište na Terazijama bilo centar kvalitetne domaće muzike. I ove godine je publika na dodeli Naxi Zvezda imala priliku da izabere omiljene numere i izvođače, a mi smo vam preneli delić dobre atmosfere!

 Naxi Zvezda dodela nagrada 2019 Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Svečana ceremonija dodele radijskih nagrada - "Naxi Zvezda", okupila je 4. juna u Pozorištu na Terazijama najveće zvezde pop i rok muzike. Pobednici u osam kategorija, kao i svi nominovani i brojne ugledne zvanice poslali su jasnu poruku da muzika nema granica.

Toni Cetinski osvojio je nagradu za pevača godine, grupa Van Gogh dobila je Naxi Zvezdu za album godine, dok je Nevena Božović odnela pobedu u kategoriji pevačica godine. Naxi Zvezdu za pesmu godine dobili su Bajaga i Instruktori za numeru "Bilo bi lako", dok je pesma "Hajde onda ništa" koju je napisao i komponovao Dušan Alagić, a otpevala Tijana Bogićević, ocenjena kao najbolja muzička saradnja u godini za nama.

Massimo Savić dobitnik je Naxi Zvezde za koncert godine. Naxi Zvezda za izuzetan doprinos muzici dodeljena je Aleksandri Milutinović, kompozitorki hitova poput "Pamuk" Zdravka Čolića, "Dodiri od stakla" Nine Badrić, "Kao so u moru" Aleksandre Radović...

Posebno emotivan trenutak bio je uručenje nagrade Naxi Zvezde za sva vremena, koja je ove godine posthumno uručena Oliveru Dragojeviću.

Oni se bore protiv rijalitija!

Veče je otvoreno sjajnim nastupom Sare Jo, koja je u pratnji gudača izvela svoj hit "Mahovina".

Nagrada Naxi Zvezda u šest kategorija dodeljuje se na osnovu glasova slušalaca Naxi radija koji su prethodnih mesec dana glasali putem specijalno kreirane online platforme na portalu Naxi radija. Naxi Zvezda za izuzetan doprinos muzici i Naxi Zvezda za sva vremena dodeljuje se na osnovu odluke uredničkog kolegijuma Naxi radija.

MONDO vam prenosi atmosferu s događaja!

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE