• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mala Litl Buts - velika u 2009.

Multiproduktivna i talentovana elektro-pop muzičarka Lil Buts proglašena je za najperspektivniju na muzičkoj sceni za sledeću godinu.

Elektro-pop pevačica Litl Buts proglašena je za "najperspektivniji novi muzički talenat Britanije", po izboru kritičara i eksperata muzičke industrije.

“Čizmici” se pre par meseci u Njujorku predstavila vidovnjakinja, koja joj je predvidela veliku životnu promenu u životu u februau i martu, što sa obzirom na laskavu titulu, nije daleko od istine.

Litl Buts, što je pseudonim za devojku iz Blekpula, Viktoriju Hesket ime njenog “malog muzičkog projekta”, našla se na vrhu BBC –jeve liste “Sound” za 2009. godinu.

Viktorija se muzikom zabavlja na najrazličitije načine, peva, svira, miksuje, nastupa kao DJ, obožava da obrađuje omiljene pesme na elektronstkim instrumentima, na kojima i komponuje, prateći sebe.

Evo male kompozicije za klavir, tenorion i stilofon.



Nekadašnja pevačica Death Disco, kao svoje uticaje navodi Dejvida Bouvija i Kejt Buš, a tokom praznika sluša Eni Lenoks i grupu Abba, dobila je više glasova od londonskog rok benda White Lies i pevačice/kantautorke Florens and the Machine.

Ovo je sedma godina da BBC pravi anketu o najperspektivnijim mladim muzičkim talentima. Listu sastavlja više od 130 muzičkih kritičara, urednika časopisa, muzičara i producenata.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE