• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ekskluzivnim setom Riči Hotin otvara ovogodišnji Apgrade

Izvor mondo.rs

Čuvenog DJ slušamo u Dragstoru 28. februara uz podršku Schwabe i Lag. Karte su u prodaji.

Ekskluzivni set Ričija Hotina (Richie Hawtin) u klubu Dragstor obeležiće otvaranje nove sezone Apgrade 2020.

Po mnogo čemu jedinstvena figura detroitskog i predvodnik globalnog tehna, Richie Hawtin je duboko privržen svojim izvornim idejama inovacije, promene, iznenađenja - u muzici koju kreira i potpisuje svojim imenom ili nekim od brojnih pseudonima, kao i naprednoj tehnologiji koju nesputano i pionirski koristi i promoviše.

Možda će vas zanimati

Svojim principima Richie je ostao dosledan i u brojnim live i DJ varijacijama: u okviru ENTER ili CLOSE koncepta, retkih ali nezaboravnih Plastikman nastupa na probranim događajima (SONAR, Mutek, Time Warp) ili nesvakidašnjim lokacijama (Gugenhajm muzej), periodičnih turneja za M_nus ili Plus 8, festivalskih setova za desetine hiljada fanova ali i DJ gigova u intimnom klupskom okruženju, lišenih konceptualnih okvira, usmerenih na provereni spoj energije prvorazrednog tehna i uzavrelog plesnog podijuma.

Vođen kriterijumima i inspiracijom koji su mu omogućili ovakvo bogatstvo izbora i balans u karijeri, Richie je odabrao Drugstore kao mesto povratničkog nastupa u Beogradu.

Uz Richie Hawtina nastupiće i Schwabe – jedan od kreatora Disco Not Disco večeri, svestrani DJ, poznat i po autorskom angažmanu u duetu Kompleks i bendu Tapan koji ima vrlo zapaženu internacionalnu karijeru. Program na glavnoj Drugstore bini zatvoriće Lag – predstavnik novije generacije domaćih tehno producenata sa izdanjima za etikete Mord, Elements, THEM, pre svega DJ sa nesvakidašnjim senzibilitetom i jedan od favorita sa domaće scene kojeg još uvek nismo imali prilike da slušamo na Apgrade žurkama.

Prvi kontigent ulaznica je u prodaji po ceni od 1.250 dinara.

PROČITAJTE I OVO

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE