• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JEDVA ČEKAMO! SVE O NASTUPU "URAGANKI" VEČERAS: Srbija u znaku broja 9, Evroviziju će zatresti "LOCO LOCO"!

Autor Branka Bajić

Naše predsatavnice nastupaju večeras, u drugoj polufinalnoj večeri Evrovizije.

 hurricane srbija eurosong 2021 Izvor: instagram/screenshot/hurricane_official

Večeras, 20. maja, od 21 čas, u Roterdamu se održava drugo polufinalno veče Evrovizije, koju smo svi jedva čekali posle prošlogodišnjeg izostanka čuvenog muzičkog takmičenja zbog pandemije korona virusa. Takođe, ono što Srbija s nestrpljenjem čeka je i nastup naših "Uraganki", koje nas ove godine predstavljaju s pesmom "Loco loco".

U drugoj polufinalnoj večeri predstavnici 17 zemalja pokušaće da se izbore za preostalih deset mesta u velikom finalu, koje će biti održano u subotu, 22. maja.

Možda će vas zanimati

Atraktivne Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić braniće večeras zastavu Srbije kao grupa "Hurricane", a nastupiće pod rednim brojem 9. 

Marija Šerifović u Roterdamu je već nekoliko dana i pruža devojkama punu podršku na probama, a isto će učiniti i večeras, kada će iz prvih redova Ahoy arene navijati za naše predstavnice, koje su pre nekoliko dana zablistale na tirkiznom tepihu, na svečanom otvaranju Pesme Evrovizije 2021.

O članicama grupe "Hurricane" već se danima priča. Privukle su veliku pažnju atraktivnim izgledom, pa i scenskom garderobom koju će večeras nositi - sa obiljem štrasa, šljokica i čipke, a tu su i duboke čizme do polovine butina. Kreacije potpisuje poznati beogradski modni kreator Boris Kargotić, dizajner kojeg je otkrila svetska hip-hop zvezda Niki Minaž, i koji oblači i domaće i strane zvezde.

Za njegovim ekscentričim i raskošnim kreacijama poludele su i druge velike zvezde poput Lejdi Gage, Bijonse, pa i Madone, koja je Kargotićevu kreaciju nosila na proslavi sopstvenog rođendana.

Kad je reč o domaćim zvezdama, gotovo da nema ko nije poželeo da nosi njegove kreacije, a njemu samom, kako je nekada davno izjavio, na početku karijere velika inspiracija bila je Jelena Karleuša koja ga i danas rado nosi.

Tako da nema sumnje da će "Uraganke" večeras zablistati u punom sjaju!

Članice grupe "Hurricane" sinoć su imale generalnu probu pred večerašnji najvažniji nastup, kada su na sceni bile potpuno bez šminke, čime su još jednom privukle veliku pažnju.

I ranije su strani mediji izveštavali o Ivani Nikolić, "lepotici kakvu Eurosong nije video", a sada i o prirodnoj lepoti pevačica iz Srbije.

Naše "Uraganke" podržala je i predstavnica Hrvatske, Albina Grčić, koja je nastupila u prvoj polufinalnoj večeri, ali nije ostvarila plasman u finale iako je važila za jednog od favorita.

Njeno ispadanje s Evrovizije izazvalo je brojne reakcije negodovanja na društvenim mrežama, a ova lepotica je video snimkom poručila da će večeras navijati za naše lepotice!

Osim Srbije, večeras će se publici predstaviti takmičari iz San Marina, Estonije, Češke, Grčke, Austrije, Poljske, Moldavije, Islanda, Gruzije, Albanije, Portugalije, Bugarske, Finske, Letonije, Švajcarske i Danske.

Od 21 čas pratite drugo polufnalno veče na prvom programu RTS-a i ne zaboravite da naše predstavnice nastupaju pod rednim brojem 9. 

Večeras svim srcem navijamo za "Hurricane" i Srbiju!

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

K

Idemooo do pobede!!!!! 💫💫💫💫💫💫💫💫💫

Zzz

Meni ova pjesma nije nista posebno, ali kad neko drugi to napise na internetu ja kiptim. Zelim im srecu svejedno, iako ovo nije moj fah to jeste reprezent ritma (a i teksta) koji ovdje prolazi i koji se slusa. Srecno im, nadam se finalu i sto boljem plasmanu.

x

Meni je nasa pesma ok, ali ne mozemo se takmiciti protiv punije crnkinje sa Malte koja peva o pravima zena... I miss old Eurovision

SERIJE