• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ITALIJANI ODNOSE POBEDU NA EVROVIZIJI?! Ko su momci za kojima je "odlepio" svet - ispratio ih SKANDAL sa Uragankama!

 Katarina Bojović
Autor Katarina Bojović

Trenutne kvote i te kako idu u prilog Italijanima.

 Italijani pobedili na Evroviziji 2021 Izvor: Youtube/Eurovision Song Contest/screenshot/Profimedia

U toku su poslednje pripreme za finalno veče za Pesmu Evrovizije, kada će pod rednim brojem 8 nastupiti i srpske predstavnice iz grupe Hurricane sa pesmom "Loco, loco", a kvote za pobednika ovogodišnjeg takmičenja se uveliko prate i objavljuju.

Podsećamo, direktno u finale plasirane su Nemačka, Italija, Španija, Francuska, Velika Britanija i Holandija, a nakon prve večeri pridružile su im se Norveška, Izrael, Rusija, Azerbejdžan, Malta, Litvanija, Kipar, Švedska, Belgija i Ukrajina. Dok je nakon drugog polufinala odlučeno da u finalu gledamo i predstavnike - Srbije, Albanije, Bugarske, Moldavije, Portugalije, Islanda, San Marina, Švajcarske, Grčke i Finske.

Možda će vas zanimati

Naime, kada je reč o plasmanu pojedinih zemalja na trenutnim kvotama na evrovizijskoj kladionici, prvo mesto ubedljivo zauzima Italija koju na maternjem jeziku predstavlja grupa "Maneskin".

Reč je o momcima koji su privukli veliku pažnju svojom pojavom, talentom, ali i fizičkim izgledom, a nedavno su svi zapazili i da se između naše predstavnice Sanje Vučić i frontmena italijanskog benda Demijana Davida razvilo blisko prijateljstvo, što je nekoliko dana bila tema svih medija.

Direktno iz Roterdama došle su glasine da se italijanski pevač, za kojim su "odlepile" i mnoge devojke širom sveta, ne odvaja od naše Sanje, te da uživaju u zajedničkom vremenu, a njegove fan stranice ubrzo su počele sa objavljivanjem njihovih fotografija ispod kojih su u opisu priželjkivali da se između njih dogodi "nešto više".

 Sanja se ubrzo oglasila na ovu temu:

"On je prelep muškarac. Da budem iskrena, sama sam... Divan je... Prestaću da pričam... Zapravo, udala bih se za njega, ali on je mlađi od mene, šest godina", kroz smeh je pričala naša predstavnica koja je za svog ovogodišnjeg favorita na Evroviziji istakla upravo Italiju.

Hurricane
Izvor: Profimedia

Da li će se između njih zaista dogoditi nešto više, ostaje da ispratimo, a do tada - poslušajte i numeru sa kojom se na ovogodišnjoj Evroviziji takmiči Italija:

PROČITAJTE I OVO

Komentari 31

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nina

I bolje da ćuti. Samo laprda i previše, umesto kao dama nešto da zadrži za sebe. Ovako deluje kao neka jadnica, koja samo vija prilike po Evrovizijama. Jer joj se još na jednoj dopao jedan.

Eurovision fan

Potpuno ne zaslužena pobeda, bilo je mnogo boljih pjesama, a pogotovo ako hoćete o ovom stilu muzike onda su Fincu bili bolji, vropski Linkin Park. Po meni su bolje pjesme bile 1. ISLAND 2. FRANCUSKA 3. ŠVAJCARSKA (bez obzira što momak vuče šiptarske korene oduvao je kako je pjevao) 4. RUSIJA pa čak i 5. UKRAJINA , naše devojke su bile super na sceni i napravile su haos, jedino da je kvalitet pjesme bio bolji možda bi i pobedili, ali me je glasanje totalno iznenadilo da 5 država za redom dobije 0 poena i da UK završi na poslednjem mjestu sa 0 poena je sramota. Razočarana sam što smo dobili poene od strane žirija iz samo tri države (Makedonija 12, Hrvatska 7 i Albaniba 1). Ako hoćete o pobedniku mislim da je očigledno da je bilo vreme da Italija pobedi pa makar i sa mitom, već 5 godina se muče da ulaze u top 3/5 sa jako dobrim pjesmama, a da pobede sa ovakvim smećem.

Sanjica

I ko pobedi .Italijan.Ne svidja mi se pesma ,ni njegov imidz.I nije neki frajer.Bolji je nas Sasa Kovacevic.Sasa bi ga oduvao.A ni nase devojke nisu bile nesto ,da budemo iskreni.Bar smo bile bolje od Albanke.

SERIJE