• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NJIMA JE 2021. NAJSREĆNIJA GODINA: Poznate dame koje su postale majke! Pobedu definitivno odnele devojčice (FOTO)

Autor Radmila Ilić

Poznate dame koje su ove godine postale majke i spoznale najveću radost.

 Poznate žene koje su se porodile u 2021. Izvor: Instagram/luna_djogani/katarinagrujic.doll/nikolijaofficial/Bokalica/Youtube/Zadruga Official

Mnoge dame domaće estrade dobile su najlepše životne uloge ove godine i u svoju porodicu unele pravu radost. Glumice, voditeljke, pevačice, blogerke, postale su majke u 2021. godini. Svoju sreću zagrlile su:

Marijana Mićić

Glumica Marijana Mićić porodila se polovinom decembra i na svet donela devojčicu. Ona je dugo krila svoju trudnoću, a isto je uradila i za porođaj za koji se saznalo tek nakon nekoliko dana. Glumica i njen partner za svoju ćerku izabrali su ime Ana.

Marijana Mićić
Izvor: PRINSCREEN/ INSTAGRAM MICICMARIJANA

Katarina Grujić

Pevačica i njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić ostvarili su se u ulozi roditelja polovinom decembra. Oni su pred Novu godinu dobili najlepši poklon, ćerku kojoj su dali ime Katja.

Maja Marković

Par koji je svoju ljubav započeo u rijalitiju "Zadruga, Maja Marković i Alen Hadrović krajem decembra postali su roditelji. Maja je na svet donela sina kom je ovaj par odabrao ime Vuk.

Maja Marković
Izvor: Instagram/alenhadrovic_

Marija Petronijević

Glumica je krajem oktobra na svet donela zdravog dečaka. Ona se u devetom mesecu trudnoće zarazila korona virusom, ali kako je bila vakcinisana, prošla je sa lakšim simptomima.

Marija Petronijević
Izvor: Instagram/petronijevic.marija

Bojana Ordinačev

Glumica je postala majka u 40. godini i na svet donela zdravog dečaka. Ona se porodila sredinom oktobra, a svog partnera i dalje drži dalje od očiju javnosti.

Bojana Ordinačev
Izvor: Lepa i Srecna

Ena Luna

Infuenserka je krajem septembra postala majka po drugi put. Pored ćerke Nastije (4), Ena je na svet donela još jednu ćerku kojoj su dali ime Daša.

Ena Luna
Izvor: Instagram/enaluna

Bojana Ristivojević

Voditeljka je krajem septembra donela na svet devojčicu. Ponosni roditelji su naslednici dali ime Mitra, a Bojana svog partnera krije od javnosti.

Anja Alač

Glumica je početkom septembra postala majka sina. Mlada i talentovana glumica je sa svojim suprugom izabrala da sina nazovu Aleksej.

Anja Alač
Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Jelena Bin Drai

Manekenka je sredinom jula postala majka po četvrti put. Pored ćerke Asje i dva sina, Hilala i Hamdana njihova porodica je proširena za još jednog dečaka kog su nazvali Rashid.

Jelena Bin Drai
Izvor: Instagram/jelenabindrai/screenshot

Mia Borisavljević

Pevačica je početkom jula dobila drugu ćerku. Ona i njen suprug, takođe pevač Bojan Grujić postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Tea, a par već ima ćerku Emu.

Luna Đogani

Pevačica i blogerka Luna Đogani je sredinom juna dobila ćerku. Luna i njen suprug Marko Miljković izabrali su da mezimicu nazovu Mia.

Katarina Vučetić

Manekenka i voditeljka se porodila početkom aprila. Ona je na svet donela zdravog dečaka kom su dali staro srpsko ime Vukman.

Katarina Vučetić
Izvor: Instagram/grofica_di_milutovac/screenshot

Jelena Janković

Srpska teniserka je početkom aprila meseca prvi put postala majka. Ona je na svet donela devojčicu čije ime nije želela da otkriva javnosti.

Jelena Janković
Izvor: MN Press

Maja Šuput

Pevačica je sredinom marta postala majka dečaka. Ona i njen suprug izabrali su vrlo neobično ime, i posle mesec dana od rođenja javnosti su otkrili da se njihov sin zove Bloom.

Nikolija Jovanović

Pevačica i njen suprug, kolega Relja Popović su sredinom jula postali roditelji drugi put. Oni su svoju porodici proširili za još jednu devojčicu, a već imaju mezimicu Reu.

Mirka Vasiljević

Glumica je početkom oktobra na svet donela svoje četvrto dete. Ona je postala majka još jedne devojčice koja se rodila na Kipru, a ćerki je dala ime Anika.

Jelena Gerbec

Pevačica Jelena Gerbec sredinom aprila dobila je drugu ćerku. Ona je svojoj mlađoj devojčici dala ime Anđelija, dok starija nosi ime Sofija.

Jelena Gerbec
Izvor: YouTube/ Grand Magazin Tv Grand /printscreen

Milena Vučić

Pevačica je početkom marta postala majka po drugi put. Milena i njen partner već imaju sina, a sada su dobili i ćerku za koju su izabrali ime Sara.

Milena Vučić
Izvor: Instagram/vuchicmilena/screenshot

Ivana Korab

Manekenka je sredinom februara postala majka dečaka za kog je odabrala ime Mateo. Pred porođaj je saznala da je pozitivna na korona virus te su je morali odmah odvojiti od sina, jer je procedura takva.

Ivana Korab
Izvor: Instagram/IvanaKorab

Stefana Veljković

Naša šampionka u odbojci porodila se početkom februara i na svet donela sina. Srećni roditelji dugo su razmišljali o imenu dečaka, ali su se na kraju odlučili da ponese moćno ime Luka.

Stefana Veljković
Izvor: MN Press

Marina Ćosić

Glumica je sredinom januara postala majka devojčice. Ponosni roditelji su za svoju ćerku odabrali ime Sofija.

Marina Ćosić
Izvor: Instagram/marinacosic

Jelisaveta Orašanin

Glumica je početkom januara dobila svoje drugo dete. Ona se porodila u Bolonji, a njena dvogodišnja ćerka Petra dobila je mlađeg brata.

Jelisaveta Orašanin
Izvor: Instagram/jagodenamagli

Tamara Đurić

Nekadašnja rijaliti učesnica početkom januara postala je majka prvi put. Ona je na svet donela ćerku, a ono što je svima zapalo za oko jeste to što je za svoju naslednicu odabrala svoje ime, tačnije ćerku je nazvala Tamara.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(Mondo)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE