• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEKO PIJE IZ CIPELE, NEKO 24 PUTA PEVA JEDNU PESMU: Oni su kraljevi bakšiša, na jednom veselju zarade i do 50.000 €

Autor Radmila Ilić

Ovo su pevači koji su dobijali najveće bakšiše i to za kratko vreme.

 Najveći bakšiši na estradi u 2021. Izvor: Instagram/tea_tairovic/darkolazic_official_/djanimusic/TV Pink/ATA Images/Antonio Ahel

Pevači su prethodne dve godine nastupali dosta manje zbog pandemije izazvane korona virusom, ali ni to ih nije omelo da uzmu ogroman novac, i to od bakšiša samo.

Neki su morali istu pesmu da pevaju čak 24 puta, neko pio iz cipele, a neko je zbog bakšiša dobijao pretnje i ucene, ali niko od njih nije ostao gadljiv na novac. Ovo su neki od estradnjaka koji su ove godine zaradili najviše novca od bakšiša:

Možda će vas zanimati

Darko Lazić - 50.000 evra

Pevač Darko Lazić je već duže vreme na prvom mestu po uzimanju bakšiša od gostiju, a jednom prilikom je otkrio da je samo on, bez deljenja sa muzičarima, za jedno veče zaradio 50.000 evra bakšiša.

"Često sam pevao na romskim, vlaškim i rumunskim slavljima. Ne stidim se to da kažem, i oni su moja publika. Osim toga, tu se dobija najveći novac. Najviše što sam uzeo je oko 50.000 evra bakšiša za jedno veče! Bilo je tu i više para, ali nije sve bilo samo za mene, već su ostatak dobili ostali muzičari", rekao je Darko jednom prilikom.

Izvor: Instagram/barbara.bobak

Radiša Trajković Đani - 15.000 evra

Đani važi za pevača koji pravi ludi provod i kog publika obožava, a spekulisalo se da je samo na jednoj pesmi dobio brutalan bakšiš. U pitanju je pesma "Najjači" a bakšiš o kom se govori jeste 15.000 evra za samo pet minuta.

Izvor: Kurir printscreen

Aleksandra Mladenović - 5.000 evra

Mlada pevačica Aleksandra Mladenović je nedavno nastupala na jednoj rođendanskoj žurki, gde je kako pišu mediji, uzela bakšiš od 5.000 evra.

Ljuba Aličić - 25.000 evra

Nedavno se pojavio snimak sa jednog veselja na kom Ljuba Aličić peva i uzima čak 25.000 evra za samo par minuta. On je i sam to potvrdio u jednoj od emisija.

"Gostovao sam u Berlinu na jednoj svadbi i čovek je pravio rođendan svom sinu. Pozvao je mene, Darka Lazića, i još neke pevače… Aleksandru Prijović, Šerifa Konjevića, ne sećam se baš tačno. I kaže meni: ‘Otpevaj mi pesmu ‘Njen oproštaj“, i ja kako sam počeo da pevam, on je krenuo da daje novčanice od 500 evra. I stvarno nisam mogao da sve stavim u ruke, pa sam stavljao u džepove. To se sve podelilo na nas sve, nisam ja samo uzeo", ispričao je Ljuba tada.

Izvor: Youtube/Printcreen

Zlata Petrović - 4.500 evra

Pevačica Zlata Petrović jedna je od omiljenih među našom publikom u Beču, a kako je i sama otkrila na jednoj novogodišnjem nastupu uzela je čak 4.500 evra za samo tri pesme.

"Tačno je da sam najviše bakšiša dobila za samo tri pesme. Otpevala sam "Aj, vino, vino", "Samo s tobom" i od Julije Bikove "100 miliona". Publika u Austriji otkida na te pesme. U Beču me ne zovu Zlata, nego "vino, vino"", rekla je zadovoljna Zlata.

Izvor: Pink tv screenshot

Tijana Milentijević - 10.000 evra

Pevačica Tijana Milentijević poznatija kao "Žena od Sultana" nastupala je na jednom slavlju sa kolegom Radišom Trajkovićem Đanijem, gde je uzela bakšiš od čak 10.000 evra. Ona je nakon što je u medije dospeo snimak sa tog nastupa, počela da dobija pretnje, uvrede i ucene.

Šerif Konjević - 30.000 evra

Šerif Konjević važi za jednog od kraljeva bakšiša, a samo na jednoj svadbi zaradio je 30.000 evra. Kako se spekulisalo, njemu su gosti novčanice stavljali i oko glave i oko pojasa, pa ni sam pevač nije znao koliko para ima na sebi.

Izvor: YouTube/ Milija Jovanovic - FOTO MILIJA OBRENOVAC /printscreen

Tea Tairović -14.000 evra

Kad god pevačica Tea Tairović otpeva pesmu "Hajde" nastane haos, pare lete oko nje i nije ni čudo što je dobila nadimak "kraljica bakšiša". Često se pojavljuju klipovi na kojima se vidi da Tea ne može da drži novac u rukama koliko je obasipaju, a na jednoj svadbi navodno je uzela čak 14.000 evra bakšiša.

"Tea je imala tezgu na romskoj svadbi u Berlinu. Kada je zapevala 'Hajde' svi su skočili i počeli da je kite evrima! Ruke su joj bile pune para. Svi su naručivali samo tu njenu pesmu. Brojao sam, otpevala je 'Hajde' 47 puta", rekao je izvor, a pogledajte kako je gosti kite novčanicama:

(Mondo)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE