Iako je jedna od najlepših i najpopularnijih pevačica u regionu, Jelena Rozga i dalje živi skromno, u jednom od siromašnijih delova Splita u kojem stanuju uglavnom radničke porodice.

U pitanju je splitski kvart Brda, koji većina Splićana nikako ne smatra elitnim, ali je poslednjih godina ipak sve traženija lokacija. 

Zgrada u severnom delu Splita, u kojoj živi Jelena, po svom obliku i dizajnu se izdvaja od ostalih u tom delu grada, te je i na prvi pogled jasno da je kvadratni metar u njoj skuplji nego u zgradama u njenom komšiluku. Cena je oko 2.000 evra, ali je to daleko manje u odnosu na najskuplje stanove u ovom dalmatinskom gradu, navodi Kurir.

Jelenine komšije za pevačicu imaju samo reči hvale i ističu da je komšinica kakvu bi svako poželeo, iako je javna ličnost. 

"Viđam je u prolazu, obično predveče, jer baš voli dugo da spava. Veoma je fina i kulturna, prava dama, uopšte ne potencira to što je popularna. Uvek nam se javi. Da li ima partnera ne znam, ali dok je bila s Huljićevim sinom, stalno je dolazio po nju kolima, pa su išli negde. Često je šetao i njenog psa, bili su lep par", rekao je pevačicin komšija koji je želeo da ostane anoniman, a pridružila mu se i Sanja, takođe komšinica iz zgrade.

"Jelena je super žena, nema dečka, živi sama. Komšinica je kakvu bi svako poželeo - nema kod nje glasne muzike, žurki, ako mi nestane nešto od kućnih potrepština, uvek joj se mogu obratiti. I ona zna da se na nas uvek može osloniti", istakla je. 

Instagram/rozgajelenaofficial Jelena Rozga

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!