Milica Pavlović upravo je započela svoj veliki solistički koncert u Zagrebu u okviru regionalne turneje "Lav".

Iako je tokom celog dana u Zagrebu bilo skoro 40 stepeni, da bi videli i uživali u spektaklu "se**i sinjorite" publika je došla iz svih krajeva Hrvatske, a nekoliko sati pred početak koncerta ulice i deo grada oko Arene su bile bukvalno blokirane, jer su ljudi ulazili u kolonama, pa je zbog toga nastup i počeo sa zakašnjenjem.

Milica Pavlovic, koncert Zagreb Kurir

Kako saznajemo, na koncert mlade zvezde došlo je čak 15.000 ljudi. Milica je pred prepunom Arenom koncert počela obučena kao boginja na zlatnom prestolu i krunom uz taktove istoimenom hita.

Milica Pavlović koncert u Zagrebu
Kurir 

Na sebi je imala potpuno novi autfit - zlatnu mini haljinu pokrivenu sa 5.000 svarovski kristala i zlatnim šlepom od 3 metra. 

Uz opšte oduševljenje publike i skandiranje njenog imena, Milica je ubrzo bacila sa sebe šlep i nastavila da đuska i peva sa svojim fanovima koji su mesecima čekali ovaj dan.

Milica Pavlović koncert u Zagrebu
Kurir 

Nastavili su da se ređaju hitovi "Hej ženo", "Operisan od ljubavi", "Pakleni plan", "Selfi", a publika je u glas pevala sve pesme sa svojom miljenicom. Večeras će se na bini Milici pridružiti tri specijalna gosta, od kojih je jedan Saša Matić s kojim će otpevati duet "Oko moje".

Milica Pavlović koncert u Zagrebu kurir televizija

 (Kurir/MONDO/M.C.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!