• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spice Girls na Eurosongu 2012?

Najpoznatiji ženski pop sastav na planeti mogao bi ponovo da se okupi i naredne godine u Azerbejdžanu predstavlja Veliku Britaniju.

Izbor za Pesmu Evrovizije će biti održan tek u maju naredne godine, a već su počele glasine o učesnicima. Posle najave da bi se u prestonici Azerbejdžana mogao pojaviti Dejvid Heselhof kao predstavnik Holandije, usledila je nova - Spice Girls.

Popularna petorka se pre četiri godine okupila i krenula na svetsku turneju, ali je sve puklo - opet zbog svađe članica grupe. Međutim, "duh evrovizije" će, možda, da ih opet ujedini.



Iako ova informacija još uvek nije zvanično potvrđena, sigurno je da bi Viktorija Bekam, Melani Braun, Ema Banton, Melani Čisholm i Geri Halivel imale veliku podršku fanova iz cele Evrope i bile glavni favoriti za pobedu.

Britaniju je prošle godine predstavljala grupa Blue, koja je kao i Spice Girls bila popularna devesetih, međutim njihova pesma "I Can" se baš i nije dopala evrovizijskoj publici pa su završili na solidnom 11. mestu.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 7

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Maka

prelepe su. I treba da ucestvuju na evro sng. Pobedice sigurno.

Danijela

Prvi put cujem za njih =)

ma ko su te???

ma bas me briga za engleze! i te spajsice mi se nikad nisu narocito dopadale, ali i da su bile dobre..bile su eto prije 15 godina! znaci, prosle bi isto kao i blue! i koga ustvari briga za njih danas!

SERIJE