• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Riblja Čorba otvara Beer Fest

Izvor mondo.rs

Popularni beogradski festival ove godine počinje 19. avgusta, svih pet dana ulaz besplatan!

Ovogodišnji, XIII Belgrade Beer Fest biće održan od 19. do 23. avgusta, na beogradskom Ušću. Svih pet festivalskih dana ulaz će biti besplatan, saopštili su organizatori.

Najveći pivski i muzički festival u Istočnoj Evropi i ovog avgusta spreman je da prihvati više od pola miliona posetilaca i pruži pet dana vrhunske zabave i uživanja u muzici i najraznovrsnijoj ponudi piva u zemlji.

Kao jedan od najprepoznatljivijih festivala iz naše zemlje, Belgrade Beer Fest je publici uvek nudio aktuelne pivske brendove i prestižne muzičke izvođače, pa je tako u prethodnih dvanaest godina ugostio više od 6,7 miliona posetilaca iz celog sveta, koji su bili u prilici da uživaju u preko 200 inostranih i domaćih piva i preko 500 domaćih i Na spektakularnom otvaranju ovogodišnjeg festivala nastupiće jedan od najveći srpskih rok bendova - Riblja Čorba. Koncerti ovog benda su uvek vrhunsko iskustvo za publiku, što dokazuje i činjenica da je jedan od njihovih nastupa svojevremeno proglašen za najbolji na ovom festivalu.

"Koncerti ovog tipa uvek su sjajno mesto za druženje, jer je dobra atmosfera i ljudi su super", rekao je svojevremeno Bora, a opravdaće to i ove godine!

Kao uvod u ovogodišnju manifestaciju, tokom celog leta do početka festivala, očekuje nas niz događaja koje će zajedno sa partnerima organizovati producent festivala Beogradska kulturna mreža, gde će posetioci moći da se bolje upoznaju sa sadržajima ovogodišnjeg festivala, brojnim pivskim novitetima, kao i sa prednostima i značajem reciklaže.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

elez

Birfest bez riblje corbe ko exit bez prodigija!

John Doe

Feat Sasa Popovic & zvezde granda.

SERIJE