• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još samo malo!

Izvor mondo.rs

Festival budućnosti Serbia Wonderland objavljuje veliku nedelju popusta i akcija.

Ostalo je nešto više od petnaest dana do dugo očekivanog Serbia Wonderland festivala koji će se održati na potpuno novoj lokaciji - terenima K.K. Partizan, u okviru velikog Kalemegdan Summer festivala.

Pored dvodnevnih ulaznica od 2.300 dinara, organizatori su izbacili i jednodnevne ulaznice, po ceni od 1.800 dinara za 2. jul i 1.500 dinara za 3. jul.

Kako bi obradovali sve fanove koji još nisu uspeli da dođu do svojih karata organizatori su najavili "Srećnu nedelju" u kojoj će svi koji dođu u narednih sedam dana, od srede 17. juna do srede 24. juna, moći da kupe kartu za oba dana festivala po ceni od 2. 000 dinara. I ne samo to, ukoliko društvo kupi tri ulaznice, jednu dobija gratis (3+1akcija). Ova akcija isključivo važi u prostorijama Jungle Tribea, Gospodar Jevremova 49, Beograd.

Najveća zvezda ovogodišnjeg festival je Paul Van Dyk, DJ zvezda i producenat iz Berlina, umetnik koji je preko 20 godina na vrhu muzičke scene i svetskog klabinga. Pored njega imaćemo priliku da ugostimo Orjan Nilsen-a i Marlo-a, koji nam dolaze iz svetske izdavačke kuće "Armada Music". Tu je i Dannic , čiji je nastup na prošlogodišnjem Tomorrowlandu proglašen najboljim nastupom te godine.

"Ove godine očekuje vas pravi muzičko scenski spektakl sa mnoštvo performera i specijalnih efekata na Kalemegdanskoj tvrđavi, najlepšoj lokaciji u gradu. Festival će doživeti potpuno novu dimenziju koje će posetioce ostaviti bez daha. Budite deo priče i ove godine u najvećoj i najlepšoj festivalskoj bajci", poručuju organizatori.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE