• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvoren Beer Fest, kišobran glavni modni detalj!

Izvor mondo.rs

Prvo veče festivala nije prošlo u znaku kiše, već vesele beogradske publike koja je jednostavno odbila da prihvati da se vremenska prognoza obistinila.

Beer Fest je počeo večeras na beogradskom Ušću, i uprkos kiši koja je "pljusnula" već nešto posle 20 časova, posetioci su se odlično proveli.

Oko 18 časova, samo šačica ljudi, uglavnom sa decom, bila je na Ušću i slušala prve nastupe izvođača pod olovnim nebom koje je nagoveštavalo da su meteorolozi, ipak, bili u pravu – posle sunčanog dana, sreda će se završiti kišom.

Isprobavali su piva, grickali semenke i čips ili čekali u redu za pljeskavice, obučeni u šortseve, majice kratkih rukava i patike, mada je bilo i sandala i japanki. Kakva vremenska prognoza, pa kada smo zaista slušali šta ona kaže i oblačili se u skladu sa njom?

Pivo, koje pivo?

Moramo da primetimo da je ovo ipak festival piva, i da je red da radnici na šanku znaju i šta vam prodaju, a ne samo koliko to košta. Na nekoliko štandova dogodilo nam se da zaposleni ne umeju da odgovore na najjednostavnije pitanje – "kakvo je ovo pivo"? Ne pitamo pritom da li je dobro, ili loše, da li se njima dopada, nego je li svetlo, tamno, točeno ili stiže u limenci iz frižidera... Sležu ramenima i kažu koliko košta, ali priznaju da ne znaju šta vam prodaju.

Ušće se lagano punilo, a oni koji su kasnije krenuli došli su "naoružani" kišobranima koje slobodno smete da unesete, bili veliki ili mali.

Kiša je počela oko 20 časova, najpre sitno, tako da nije smetala, ali onda su već i najotporniji morali da priznaju da je ipak stigao pljusak koji su meteorolozi najavljivali danima. I nije se zaustavio...

Neno Belan je pokušavao da animira masu, da pozove sve da se zajedno sa njim odupru kiši, ali uzalud – najveći broj posetilaca Beer Festa zaklon je potražio pod šatorima koji pokrivaju pojedine štandove.

Naravno, to je ubrzo dovelo do skoro nepodnošljive gužve pod nekima od njih, jer su se spojili masa "pod gasom", gomila upaljenih cigareta, pivo, i miris Ušća koje se prethodnih dana pržilo na vrućini, a sada isparava od kiše... Ali, to nije sprečilo posetice da nastave ćaskanje i druženje u jednom zaista pozitivnom raspoloženju, uprkos činjenici da su svi disali "na škrge".

Oko 21.30, na binu je izašao Bora Đorđević i već prvom pesmom uspeo ono što Belan nije – da izmami posetioce ispod šatora da pevaju iz sveg glasa sa njim, uprkos kiši. Kišobrani su se ljuljali, a fanovi jednog od najvećih rokenrol pesnika uglas pevali, zbijajući se pod njima.

Optimizam i entuzijazam domaće publike zaista je bio za svaku pohvalu, pa ste čak i napuštajući Ušće mogli da čujete samo povremeno "prokleta kiša", a mnogo češće "Čorba se ne propušta" ili "jao, kako me ovaj Belan jednom pesmom vrati na more"!

Sve u svemu, bilo je ovo jedno lepo prvo veče Beer Festa. U inat kiši!

Narednih dana, glavne zvezde programa biće Darko Rundek, Bad Copy, Who See, Neverne Bebe, Zemlja Gruva i mnogi drugi.

Za sutra smo vam pripremili vodič kroz zanimljiva piva na festivalu, a za naredne dane i fotke najlepših šankerica i hostesa!

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 15

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

samo pijan mogu

BRKOVIIIIII

raspad

Treba da se ukinu kartice više. Još je gore nego prošle godine. Baguju kase itd. Obična prevara o kojoj se ćuti

pera shitara

Kolko para se placa zaulaz na ovu manifestaciju...da se isplaniram sa lovom

SERIJE