• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Završen Kalemegdan Summer Festival

Izvor mondo.rs

Nastupom naše najpoznatijeg dj-a Bože Podunavca završen je spektakularni Kalemegdan Summer Festival, koji je posetilo preko 20 hiljada ljudi!

Nakon Happy Life u junu i Serbia Wonderlanda u julu došao je red i na veliku tropsku žurku, kojom je obeležen kraj ovog festivala.

Publika je tokom ovog leta, na beogradskoj tvrđavi uživala u nastupima Jeremy Olandera, Sharama, Paul Van Dyka, Danncia, Orjan Nilsena, Marla, Code Black, Tube & Bergera, Coyu-a i velikom broju domaćih dj-eva koji su bili zaslužni za fenomenalnu atmosferu.

Muzički program druge večeri Tropical Inn-a otvorio je talentovani dvojac Phill & Dansmore, nakon čega je usledio nastup sjajnog Luke Vukovića i Ivana Radojevića.

Čuveni Dejan Milićević je svojim vrhunskim setom doveo publiku do potpune ekstaze, a u istom ritmu održao ih je i legendarni Boža Podunavac, jedan od velikih predstavnika beogradske tehno scene.

"Prezadovolji smo kako je sve proteklo. Kalemegdan Summer Festival je bio način da se odužimo svim vernim fanovima naših brojnih događaja i svima koji su uz nas od samog početka. Sledeće godine planiramo da napravimo još veći spektakl i tipe postanemo jedni od vodećih festivala u regionu", kažu iz Jungle Tribea.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Js

Očajna žurka

SERIJE