• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nole domaćin Guče 2017?

Izvor mondo.rs

Domaća štampa prenosi da će prvi reket sveta biti domaćin 57. Sabora!

Teniser Novak Ðokovic pozvan je da bude domacin Sabora trubaca u Guci sledeceg leta, odnosno tokom 57. izdanja te manifestacije.

Ovogodišnji domacin bio je Milorad Dodik, a organizatori se nadaju da ce 2017. ugostiti najboljeg tenisera sveta.

"Naredni Sabor bice održan od 9. do 13. avgusta 2017. godine. Pozvaceno Novaka Ðokovica da bude domacin. To bi nam mnogo znacilo", rekao je predsednik saborskog odbora, a prenosi "Informer".

Domaca štampa piše i da se vec zna ko ce sledece godine biti glavne zvezde Guce. To su Ana Bekuta, bend Miligram i grupa Galija, piše "Kurir".

Organizatori procenjuju da je Gucu ove godine posetilo pola miliona ljudi, a najburnije reakcije javnosti izazvao je koncert Severine Kojic na zatvaranju manifestacije.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Komentari 8

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

ROMANIJA

.......sve sto se napravi srprsko za srbe posle se prodaje zapadu...nije on da je pozvan nego menadzeri da se usaglase...jos ce ga na sabac ma vasar zvati

Trubac

Nole bi trebao da bude domacin Guce! Festival je poznat po duvanju u trubu, a Nole moze da im se caki i pridruzi. Poduvao je na Vimbldonou kao i na Olimpijskim Igrama. Od kada je prestao da igra tenis i umesto toga poceo da ispada iz svih drustvenih mreza i medija kao expert za sve i svasta, za hranu,ljubav,zezanje gde nas smaraju i on i Jelena sa raznim zivotnim istinama, humanoscu i raznim patetikama kojima se glorifikuje BR.1,Moze da postane majstor z duvanje u Guc,i jer je on svoje oduvao.

Maradona

Bio je truba na olimpijadi,moze sad i u Gucu

SERIJE