• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koja je bila bolja? (ANKETA, VIDEO)

Izvor mondo.rs

Na dodeli MTV nagrada, glavne tačke su imale Bijonse i Britni...

Bijonse i Britni Spirs su nastupile na MTV dodeli nagrada, a Tviteraši su jasno stavili do znanja ciji performans im se više dopao.

Dok Britni nesumnjivo ima sjajan povratak na scenu, Bijonse je ipak "pokupila" osam nagrada zbog velikog uspeha njenog najnovijeg albuma "Lemonade".

Fanovi su "podivljali" zbog Bijonsinog eksplozivnog nastupa, koji je savršeno izvela uz mnogobrojne pratece igracice i dramske efekte, a u jednom trenutku je cak razbila kameru palicom za bejzbol!

S druge strane, reakcije na Britnino izvodenje njene najnovije numere "Make Me" su bile daleko blaže. Najveca stvar koju su joj gledaoci zamerili je to što vidno peva na plejbek...

Anketa

Koja je bila bolja?

  • Bijonse - pokidala je!

    30.02% (130)

  • Britni je uvek najbolja!

    40.65% (176)

  • Obe su fantastične

    10.39% (45)

  • Obe su loše...

    18.94% (82)

Koja je bila bolja?

Rezultati

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Komentari 18

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

HoldUP

Sa profesionalne strane morate da poznajete obje ove pjevačice da biste davali bilo kakav komentar. Morate da poslušate njihove pjesme, pročitate tekstove, pogledate kako se spremaju za koncerte i kako pjevaju. Beyonce ima prednost u svemu. Žena kontroliše svaki detalj svakog svog nastupa, a ako mi ne vjerujete sve "behind the scenes" su dostupne na internetu. Onda poslušajte "Mic" verzije nastupa koje je imala Britney i pogledajte koliko njenog ličnog rada stoji iza svega što je uradila. Niko vas ne pita ko je kakav čovjek, o čemu ne biste imali pojma jer ih ne poznajete, ali sa profesionalne strane, niko trenutno na muzičkoj sceni ne može da joj primiriši. Žena tri godine nije intervju dala, nije promovisala ništa što je radila, a u rekordnom broju rasproda sve što izbaci, dok Britney, Rihanna i ostale, primjetićete, imaju po 15 gostovanja da promovišu nešto što rade. Dakle, kvalitet.

Zema

Dobar bi ovo spoj bio.EUROKREM

Sid

Obe su za njivu.

SERIJE