• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Parov Stelar u Beogradu!

Izvor mondo.rs

Kralj elektro svinga nastupa sledećeg proleća u Hali sportova!

Posle sjajnih nastupa u Beogradu, za koje se masovno tražila karta više, Parov Stelar, osnivac elektro svinga, muzicki producent i najuspešniji austrijski internacionalni umetnik, u okviru svetske
turneje pod nazivom "Burning spider tour", nastupice u Hali sportova 8. aprila sledece godine.

Povezane vesti

Ovim koncertom Hala sportova zapocinje novi muzicki program u okviru koga ce tokom godine organizovati brojne koncerte istaknutih domacih i stranih izvodaca.

Kreator muzickog pravca "Electro Swinga", Parov Stelar sa svojim bendom konstantno nastupa širom sveta a sasvim je sigurno da ce u Beogradu sve prisutne razigrati kombinacijom džeza, svinga i elektronike.

Njegova muzika nalazi se u brojnim filmovima, TV emisijama i reklamama. Vec prvo izdanje, EP Kiss Kiss, i album "Rough Cuts" 2004. godine, momentalno su mu obezbedili proboj na medunarodnu muzicku scenu. Njegov jedinstveni zvuk, specificni pristup muzickoj produkciji i
neobicna kombinacija muzickih žanrova, vrlo brzo su ga ucinili internacionalnom zvezdom.

Parov stelar Booty swing
Izvor: YouTube

Objavio je 9 albuma i više od 20 EP-a. Numera Booty Swing bila je na drugoj poziciji iTunes top liste elektronske muzike. Albumi koje je izbacivao Seven and Storm (2005), Shine (2007), Coco (2009), The Princess (2012), The Invisible Girl (Parov Stelar Trio, 2013), The Art of Sampling (2013), broj jedan album The Demon Diaries (2015), Live @ Pukkelpop (2016) i više od 20 EP-a, ucvrstili su mu status i osigurali milione fanova na svim kontinentima.

Parov Stelar Band održao je više od 600 nastupa širom sveta, rasprodao koncerte u Playstation teatru u Njujorku (dva puta), Alexandra Palace u Londonu, Zenith u Parizu i Columbiahalle u Berlinu, Stadthalle u Becu. Svirali su na najvecim festivalima medu kojima su Coachella, Glastonbury, Sziget, Hurricane/Southside, Lollapalooza, Rock Werchter, Pukkelpop i mn. dr.

Parov Stelar je takode, saradivao sa brojnim zvezdama svetske muzicke scene medu kojima su Toni Benet, Lady Gaga, Marvin Gej, Lana Del Rej, Brajan Feri, AronChupa i drugi.

Parov i Lana del Rej
Izvor: YouTube

Parov Stelar ima milion fanova na Facebooku i više od 100 miliona pregleda na Youtube kanalu. Njegove numere nalaze se na više od 700 kompilacija (Hotel Costes, Buddha Bar i Electro Swing) i korišcene su bezbroj puta u raznim TV emisijama, serijama i filmovima. Postoji na
stotine reklama sa njegovom muzikom.

Posle prvog albuma sa živog nastupa pod nazivom "Live @ Pukkelpop" koji je objavljen u martu 2016. godine i uspešnih nastupa na festivalima, Parov Stelar objavio je "Grandpa's Groove", prvi singl sa dolazeceg albuma na kome je saradivao sa slavnim švedskim producentom AronChupa (I'm an Albatroz).

Krajnji rezultat donosi dosta energije koja direktno pokrece telo i pleni dušu. Nov album bice objavljen na prolece 2017. godine a njegov deo ce premijerno biti izveden i na beogradskom koncertu u Hali sportova na Novom Beogradu", saopštili su organizatori JP Sportski centar Novi Beograd i Beo-Nota.

Ulaznice po cenama: 2.400, 2.600 i 3.500 (VIP) dinara u prodaji su na svim prodajnim mestima Eventima i kao i online preko sajtova www.eventim.rs i www.scnovibeograd.rs.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

jec

extra. ocu depeche mode u bg!!

Atheos

Odlican je!

SERIJE