Muzika

Knez za MONDO: Na štiklama sada mogu da trčim maraton! (VIDEO)

Autor Anja Konstantinović

Pevač otkriva kako je bilo na snimanju TLZP, kada će da objavi nove pesme i da li planira koncert u Beogradu.

Izvor: ATA Images Antonio Ahel

Crnogski pevač i izvanredan vokalista Nenad Knežević Knez prepoznatljiv po svojim hitovima "Da l' si ikada mene voljela", "Bubamara" i mnogim drugim koje su obeležile devedesete, učestvovao je u prvoj, ali i u poslednjoj sezoni muzičkog takmičenja Tvoje lice zvuči poznato.

Za MONDO Knez je ispričao kako je proteklo snimanje, kao i koja sezona mu je bila draža.

"Ova sezona je bila specifična, jer su najbolji izvođači iz prethodnih sezona tu zajedno sa nama. Kada kažem nama mislim na to da ne mogu od sebe da izdvojim kolegu Željka Šasića. Mi smo kao tim iz prve sezone izabrani od strane produkcije i samim tim smo imali neku veću dozu odgovornosti nego da smo baš iz ove sezone. Sa nama su iz prve sezone bili Aleksa i Ana Kokić, što dokazuje da je prva sezona bila jaka. Super smo se proveli snimajući prvu sezonu zato smo i prihvatili ovaj poziv i moram da priznam - nismo se pokajali. Bilo je teško, ali u svoj toj muci smo se super proveli", ispričao nam je pevač.

Veliko finale četvrte sezone TLZP održano je u petak, a pobedu u ovoj emisji humanitarnog karaktera odneli su Ivana Peters i Daniel Kajmakoski, koji su se predstavili kao Neli Furtado i Džejms Morison u hitu "Broken strings".

Knez je zajedno sa kolegom Željkom Šasićem nastupi u ulozi dva najveća tenora Andra Bočelija i Lućano Pavaroti.

"Od ove sezone oprostili smo se grandiozno, samim ti što smo Željko i ja bili dva najveća tenora na zemaljkoj kugli, Pavaroti i Bočel. Već se javlja žal, koliko god da su ova četiri meseca bila naporna, mislim da će nam faliti", rekao je Knez, a zatim nam otkrio koliko je bilo teško spremiti ženske imitacije.

"Ženske uloge nisu više toliki bauk kako u prvoj sezoni što se najbolje vidi na meni, ja sam imao ubedljivo najveći broj ženskih imitacija, ali sam uživao i trudio se da na najsimpatičniji i najoriginalniji način odradim zadatke", ispričao je on i dodao da je sad hod na štiklama uvežbao i da može da trči i maratn na njima.

Otkrio nam je i koja je od ovim uloga njemu bila najzanimljivija.

"Mislim da je imitacija Senide izazvala najviše smeha i pobrala simpatije. Bilo je teško ući u ulogu, kao i u sve ostale ženske uloge. Vrlo pažljivo sam gledao da ne iskarikiram lik, a da publici bude simpatično", istako je on i ispričao nam da se nakom emisije čuo sa Senidom koja je bila prezadovoljnja njegovim nastupom.

Za kraj Knez nam je otkrio svoje planove za 2020. godinu, a najavio je i dugoočekivani koncert pred beogradskom publikom.

"Krajem januara biće nova pesma, razmisljam se još da li pesma "Stranac" ili pesmaa "Suze". Jedna je balada druga je malo brža, ali do aprila sigurno dva tri singla. Zatim će biti i dugo očekivani koncert koji se sprema i tome se toliko radujem", rekao je za MONDO Nenad Knežević Knez.

Pogledajte MONDO prilog sa Knezom: