Muzika

BEOVIZIJA: Poznata imena svih finalista! (FOTO, VIDEO, ANKETA)

Izvor mondo.rs

Saznajte ko se plasirao u finale Beovizije i kažite nam - koga će Srbija poslati na Pesmu Evrovizije!

Izvor: MONDDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Beovizija je upravo "kompletirala" spisak finalista!

U petak smo saznali imena prvih šest polufinalista, videli nikad zgodniju voditeljku Draganu Kosjerinu i stajling Nede Ukraden o kojem se pričalo, a u subotu smo saznali i ko se iz drugog polufinala plasirao u finale!

To su: Hurricane "Hasta la vista", Bane Mojićević "Cvet sa Prokletija", Ana Milenković "Tajna", Lift "Samo mi kaži", Milan Bujaković i Olivera Popović "Niti" i Naiva "Baš baš".

Iz prvog polufinala u finale smo poslali Igora Simića i "Ples za rastanak", Andriju Jo s pesmom "Oči meduze", They Devy "Sudnji dan", Nedu Ukraden i "Bomba", Marka Marković s pesmom "Kolači" i Ejo s pesmom "Trag".

Kažite nam:

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

Ovako je izgledalo prvo polufinale:

A, ovako "ludnica" u drugom!

Veče je otvorila prošlogodišnja predstavnica Srbije na Eurosongu Nevena Božović, nakon čije "Krune" smo poslušali pesmu Samo mi kaži" grupe Lift - rok baladu u tinejdžerskom stilu, potom Baneta Mojićevića koji je u prepoznatljivom fazonu otpevao "Cvet sa Prokletija", a onda i Balkubano bez Bore Dugića koji je izveo veselu pesmu "Svadba velika" sa izmenjenim tekstom.

Pogledajte izvođače pred početak drugog polufinala!



Tokom večeri smo gledali Bojanu Mašković koja je otpevala "pravu evrovizijsku" numeru "Kao muzika", grupu Naiva s veselom numerom "Baš, baš", koja kao da dolazi sa ulica Pariza.

Rocher Etno bend je izveo "Samo ti umeš to" u neobičnom stajlingu u stilu negativaca iz "fantasy" filmova, a njihovim crnim kostimima "kontru" je udario Lazar Živanović koji je u belom pevao "Puklo je nebo".

Ivanu Jordan su nosili plesači uz pesmu "Vila", a Nenad Ćeranić je, svedenim nastupom, poručio "Veruj u sebe".


Hurricane i "Hasta la vista" zagrejale su masu vrelim plesom u kostimima od komadića ogledala, nakon čega smo čuli pesmu "Tajna" Ane Milenković, a poslednje polufinale zatvorili su Milan Bujaković i Olivera Popović romantičnim duetom "Niti".

Pogledajte kako su izgledale favoritkinje koje su uspele da se plasiraju u finale:

Pogledajte šta su Hurricane devojke pričale pred MONDO kamerama!

A ovako je izgledalo kada nam je u gostima bio polufinalista Beovizije Andrija Jo!