Muzika

Poslušajte bugarsku pesmu za Eurosong! (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Mlada pevačica Viktorija pokušaće Bugarskoj da donese pobedu na 65. izboru za Pesmu Evrovizije!

Bugarska pesma za Evroviziju - Victoria "Tears getting sober" (ZABAVA)
Izvor: YouTube/Eurovision Song Contest

Bugarska će se takmičiti na 65. izdanju Pesme Evrovizije u Roterdamu s pesmom "Tears Getting Sober" u izvođenju mlade pevačice Viktorije. Bugarska pesma za 2020. godinu je ubrzo nakon premijere postala favorit fanova.

Mentalno zdravlje je tematika pesme, a Viktorija kaže da se nada da će inspirisati mlade.

"Jedva čekam da izvedem svoju pesmu na evrovizijskoj sceni 14. maja. Pesma je vrlo lične prirode jer govori o savladavanju strahova i patnje. Ne govorimo često o problemima sa mentalnim zdravljem sa kojima se mlade generacije suočavaju i naša pesma nastoji da ih inspiriše i da im nadu," kaže Viktorija o svojoj pesmi.

Viktorija se ističe kao mladi muzički izvođač iz Bugarske koji obećava, zahvaljujući jedinstvenom vokalu i stilu. Mlada pevačica i njen tim rade na njenom prvom albumu, koji će ugledati svetlost dana na jesen ove godine. Viktorija obožava životinje i ima četiri psa, koje je usvojila, dva zeca i papagaja. Ove godine, 28. marta, će biti jedan od zvaničnih evropskih ambasadora pri Satu za našu zemlju (Earth Hour).

Bugarska će se takmičiti u drugom polufinalu Pesme Evrovizije 14. maja, a direktan prenos je na prvom programu RTS-a. Predstavnice Srbije, grupa Hurricane, takođe nastupaju u drugom polufinalu 14. maja.

Pogledajte MONDO TV sa grupom Hurricane!