Muzika

NAKON TOKANOVE SMRTI, GITARISTA NAPUSTIO AMADEUS BEND: Posle 15 godina odlučio da je vreme za rastanak!

Autor Anja Konstantinović

Oglasio se na društvenim mrežama.

Izvor: Facebook/Milan Kordulup/screenshot

Samo nekoliko meseci od smrti bubnjara Bojana Zlatanovića Tokana, gitarista Amadeus benda Milan Kordulup rastužio je sve fanove ove grupe kada je saopštio da nakon 15 godina prekida saradnju.

"Dragi prijatelji, nakon 15 godina saradnje sa grupom "Amadeus", došlo je vreme za rastanak. Potpuno je normalno da u životu dodje trenutak kada se naše želje i vizije razlikuju, pa sam iz tih razloga i odlučio da je vreme da zatvorim ovo poglavlje i promenim putanju, a da momci iz benda nastave dalje bez mene.U avgustu 2005. godine dobio sam poziv da sviram i stvaram muziku sa najvećim bendom popularne muzike u našoj zemlji u tom trenutku. Proteklih 15 godina prošlo je munjevito! Bilo je to jedno nezaboravno putovanje i svakako nešto što je ostavilo dosta toga u mom sećanju. Rado ću se prisećati svih anegdota, kontinenata, država i gradova koje smo prošli zajedno, teških trenutaka, ali najviše osmeha koji je retko kada silazio sa lica", napisao je Milan na svoj Fejsbuknalogu i dodao:

"Veoma sam zahvalan svakom od momaka iz benda ponaosob, pošto sam imao prilike da od svakog ponešto naučim. Iskoristio bih priliku i da se zahvalim svim bivšim menadžerima i saradnicima grupe, svim tehničarima i vozačima, dragim ljudima bez kojih svakako ne bi uspeli nas petorica da izguramo sve ovo. Dosta toga je iza nas! Na kraju, ali nikako najmanje bitno-ogromno hvala publici! Najveće hvala Bratu Tokanu koji je i inicirao da dobijem poziv da sviram u bendu sada već davne 2005. "Amadeusu" želim puno sreće i uspeha u daljem radu, još mnogo dobrih pesama i velikih koncerata".

Bubnjar Bojan Zlatanović Tokan preminuo je 24. novembra u 46. godini, od poseldica korona virusa.

 Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.