Muzika

VRAĆAMO SE NA TVRĐAVU - EXIT OD 8. DO 11. JULA! Uz kartu potrebna potvrda o vakcinaciji ili brzi antigenski test!

Festival EXIT biće održan od 8. do 11. jula uz posebne mere predostrožnosti

Izvor: Mondo/ Milutin Vujičić

EXIT festival biće održan ove godine od 8. do 11. jula, potvrdili su organizatori.

Uslov za ulazak, uz kartu, biće potvrda o vakcini ili da ste preležali koronu, a ostali će morati da urade brzi antigenski test.

Možda će vas zanimati

Ulaz na festival biće omogućen svima koji su vakcinisani i svima koji su preboleli korona viru, a  posetiocima iz zemlje i sveta biće omogućen brz antigenski test po veoma povoljnim cenama, u posebno organizovanoj zoni u neposrednoj blizini festivalskih kapija.

Svi detalji vezani za ulazak na festival biće na vreme objavljeni na službenom sajtu Exita u skladu sa budućim akutelnim merama propisanim od strane Vlade Republike Srbije.

"Izuzetno smo uzbuđeni zbog ove vesti i mogućnosti da sa publikom iz celog sveta na našoj omiljenoj tvrđavi slavimo dve decenije festivala, da slavimo život! Uzevši u obzir sve teškoće kojima smo bili izloženi prethodnih godinu dana, već sada osećamo da će Veliki prasak pozitivne energije otvoriti potpuno nove dimenzije festivalskog iskustva i obeležiti ovogodišnji EXIT kao jedan od najposebnijih. Ipak, moramo ostati odgovorni u narednim mesecima i pozivamo sve koji su u prilici da se što pre vakcinišu, jer su zdravlje i bezbednost svih posetilaca, izvođača i članova tima, naš prioritet", izjavio je Dušan Kovačević, osnivač i direktor EXIT festivala.

Tagovi