VIDEO

KAKVO IZNENAĐENJE ZA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA: NADA TOPČAGIĆ UŽIVO! Ostao u ŠOKU kad je video, pevala pred fudbalskim facama

Autor Anja Konstantinović

Nada Topčagić bila gost iznenađenja na žurci povodom 40. rođendana slavnog fudbalera. Zlatan bio u šoku, a ona se provodila sa svetskim fudbalskim zvezdama!

Izvor: Instagram/topcagicnada

Zlatan Ibrahimović slavi rođendan, a prijatelji su ga iznenadili dolaskom Nade Topčagić!

Naša pevačica dočekala ga je u nedelju uveče na proslavi i bila gost iznenađenja. Čim je ušao u salu elitnog milanskog hotela, sa razglasa se začula pesma "Jutro je", a Nada je zapevala uživo - na oduševljenje svih.

Naravno, poznato je svima da je Zlatan popularisao taj njen hit i na čuvenom festivalu u Sanremu. To je oduševilo Nadu, rekla je da je to vrhunac njene karijere i izrazila veliku želju da mu lično otpeva tu pesmu. I to je ostvarila!

"Zlatanov 40. rođendan. Kraljica sa 'Jutro je' na licu mesta. Svet je dobio ono što je zaslužio, a to sam ja! Ljubi vas i voli Nadica. Više informacija od sutra", objavila je Nada na svom Instagram profilu, uz fotografije sa žurke.

Naravno, slikala se sa Zlatanom, a tu je bio i poznati francuski fudbaler Pol Pogba, sa kojim je Zlatan igrao u Mančester junajtedu.

Posebno je bio upečatljiv momenat kada je Zlatan ušao u salu i očigledno bio prijatno iznenađen svim što vidi.

Muzika je krenula, a Nada je zapevala "Jutro je" i žurka je mogla da počne. Tu su uz Pogbu bili i drugi asovi, poput Marka Veratija iz Pari Sen Žermena i cela sala je plesala u ritmu hita naše pevačice.

Pogledajte taj trenutak!

Zlatanovu proslavu rođendana ceo dan je pratio čitav svet, a jednu od najdražih čestitki dobio je i od Novaka Đokovića, svog prijatelja i velikog navijača Milana, kluba za koji Ibrahimović igra dve godine sa velikim uspehom.

Podsetimo da je Zlatan pesmom "Jutro je" dočekan i na Sanremu, gde je nastupio u tandemu sa srpskom fudbalskom legendom, Sinišom Mihajlovićem. Ovako je to izgledalo: