Muzika

PETAR GRAŠO LJUBI 14 GODINA MLAĐU: Ostavio Danijelu posle 24 godine pa zaveo ćerku svog kolege!

Autor Radmila Ilić

Pevač ponovo ljubi plavušu, ali ovog puta dosta mlađu.

Izvor: Instagram/petargrasoofficial/screenshot

Petar Grašo i Danijela Martinović raskinuli su početkom godine, a slavni pevač je već uplovio u novu romansu.

Nakon 24 godine ljubavi sa Danijelom, Petar se ponovo zaljubio, i to u 14 godina mlađu Hanu Huljić, ćerku njegovog kolege Tončija Huljića.

Kako je potvrdio izvor blizak pevaču, njihova ljubav traje već neko vreme, a Hana pevača prati na većinu nastupa. Njih dvoje mnogo vremena provode zajedno, a poznanstvo datira još iz 2016. godine kada su sarađivali na pesmi “Srce za vodiča”. Hana je tada imala 26 godina, a samo pet godina nakon saradnje između njih se rodila ljubav.

Hana i Petar se još nisu oglašavali o svom odnosu, a da li je ona razlog zbog čega je pevač ostavio koleginicu Danijelu Martinović nakon 24 godine zajedničkog života, ostaje nam da vidimo.

Podsetimo, Danijela i Petar su više od dve decenije proveli zajedno ali se nikad nisu venčali. Kako je Danijela jednom objasnila šta ih je sprečavalo da izgovore sudbonosno "da".

"Zapravo, stvar vam je vrlo jednostavna, mi se nećemo venčati i to je naša konačna odluka. Sama pomisao na to stvara klaustrofobiju, a sve ovo drugo je lepo i slobodno", izjavila je pevačica jednom prilikom.

 Pogledajte kako izgleda lepa Tončijeva ćerka:

(Mondo/Index)