Muzika

BOJANIĆ OŽENIO 24 GODINE MLAĐU BRANKU! Pokazao suprugu i priznao da je "šarao" - Menjao sam ih kao ČARAPE! (FOTO)

Autor Anja Konstantinović

Pevač je do sada pokazao skupocenu kolekciju oldtajmera, raskošnu kuću, a sada i zanosnu suprugu.

Izvor: Instagram/Printscreen/mikicabojanic/b.bojani

Folker i bivši učesnik rijalitija Miloš Bojanić retko govori o svom privatnom životu, tako da je malo kome poznato kako izgleda njegova 24 godine mlađa supruga Branka.

On je sada na mrežama pokazao suprugu, a jednom prilikom je sve šokirao kada je priznao da je voleo da "šara".

"Ja sam nekad menjao k'o čarape, a sad više ne menjam", izjavio je pevač u jednom intervjuu.

Folker je bio deo Zadruge 3, a neposredno pred ulazak u rijaliti priznao je da je svojevremeno u Americi prevario svoju suprugu sa dvadeset godina mlađom ženom, pa poručio da će priznati vanbračno dete, ako ga ima.

"Ako u Americi ili bilo gde na svetu postoji žena koja ima naše dete, neka se javi! Uradićemo DNK analizu i odmah ću priznati dete! Ko zna šta je sve bilo pre mnogo godina. Iskreno, ja sam oduvek i želeo treće dete", rekao je pevač.

Pogledajte Bojanićevu Branku koju vešto čuva od radoznalih pogleda!

Miloš Bojanić živi u Sremskoj Kamenici gde poseduje raskošnu kuću, a pored nje ima i vilu na obroncima Fruške gore za koju se pisalo da je pevač uložio 1,5 evra i koja je na prodaju!

Bojanić poseduje i kuću u Crnoj Gori, kao i kolekciju oldtajmera u kojoj se nalazi i skupoceno vozilo koje je pripadalo Josipu Brozu Titu. Bio je njegov omiljeni automobil, a pevač ga ga je kupio za svoju dušu.

Tagovi