Muzika

POSLE RASKIDA S DARKOM ZARAĐUJE I DO 3.000 EVRA MESEČNO?! Marina Gagić profitirala, samo 1 njena objava košta PAPRENO!

Autor Branka Bajić

Marina Gagić je posle raskida s Darkom Lazićem postala popularna.

Izvor: Instagram/gagic_marina/Printscreen/Pink TV

Marina Gagić navodno je profitirala od raskida veridbe s Darkom Lazićem i otkako više nije s pevačem, živi od reklama na Instagramu od kojih navodno zarađuje i do 3.000 evra mesečno.

Otkako nije s Lazićem, Marini je broj pratilaca na društvenoj mreži porastao, pojavljuje se u medijima, pa je to postalo zanimljivo mnogima da joj ponude saradnju. Sudeći prema njenom profilu, ona je prvo počela da reklamira jedan butik u Novoj Pazovi, ali se sada spisak klijenata proširio, piše Kurir.

Marina je, kako piše pomenuti medij, na pravi način iskoristila popularnost koju je stekla kao bivša verenica, ali i majka sina Darka Lazića. Dok je bila u vanbračnoj zajednici s folkerom, koji je već uveliko u vezi s koleginicom Barbarom Bobak, Gagićeva se nije eksponirala. Ni u medijima, niti previše na Instagramu. Posvetila se porodičnom životu, a Lazić je bio taj koji je zarađivao. Stvari su se promenile nakon što je rešila da ga ostavi, jer više nije htela da trpi njegove poroke, prevare i bahat način života.

Marina više nema Darkov novac, kako se piše, pa je počela sama da zarađuje. Postala je blogerka, a reklame se navodno samo nižu. Sada na svom profilu preporučuje, osim garderobe, i šminku, restorane, smeštajne kapacitete van Beograda i druge stvari. Neke objave deli na stori i, kako kažu upućeni, cena je oko 500 evra, dok su objave na zidu profila, koje trajno ostaju i do 1.000 evra. Iako sada lepo zarađuje, Marina neće odustati da natera bivšeg da izmiruje svoje obaveze.

Marina tvrdi da Darko ne viđa dete često i ne daje novac za njega, zbog čega je rešila da ga tuži. Kao što je Kurir pisao, Gagićeva traži puno starateljstvo i mesečnu alimentaciju u iznosu od 500 evra. Prvo ročište je za nešto manje od mesec dana, a Darko se navodno neće složiti s njenim zahtevima.

Tagovi