Muzika

BILA NAJLEPŠA MODELSICA, A ONDA JE NESTALA: Mimi se udala za uspešnog biznismena i dobila dve ćerke - ovako sada izgleda

Autor Dragana Tomašević

Mimi Karanović, sada Živković, i dalje pleni izgledom

Ivana Berendika, Models
Izvor: YouTube/Grupa Models TV

Nastale 1994. godine kao grupa manekenkei koje pevaju, prvu, ujedno i najprepoznatljiviju postavu Modelsica, činile su Ivana Berendika, Marijana Karanović Mimi, Ivana Stamenković Sindi i Aleksandra - Sandra Nikolić.

Sindi, koja je po mnogima bila najatraktivnija "modelsica" i dalje deo domaće javne scene. Njena koleginica Sandra Nikolić, sada Meljničenko, uživa u luksuzu kao supruga jednog od najbogatijih ljudi na svetu, a Ivana Berendika je sada dizajnerka nakita udata za jednog od osnivača kompanije Google.

Najintrigantnija od svih je definitivno Mimi, koja je važila za najlepšu. Bivša "Modelsica" živi u Beogradu i javni život zamenila je mirom porodične žene. Po izlasku iz grupe udala se za uspešnog biznismena i postala gospođa Živković. Prema pisanju nekih medija, njen suprug se bavi uvozom poznatog brenda automobila i roditelji su dve devojčice, Ivone i Martine.

Mimi niko nije imao prilike da vidi sve do prošle godine, kada je održana revija u čast preminulog dizajnera Aleksandra Joksimovića.

Pogledajte kako je Mimi izgledala nekad, a kako izgleda sad videćete u poslednjoj slici u galeriji!

Tagovi