Muzika

STAN OD 750.000€, TRI KUPATILA, STAKLENA TERASA: Evo kako izgleda Anastasijin i Đorđev dom od 200 kvadrata (FOTO)

Autor Radmila Ilić

Anastasija Ražnatović i njen dečko Đorđe otpočeli su zajednički život.

Izvor: Instagram/RaznatovicAnastasija

Anastasija Ražnatović i njen partner Đorđe Kulić uskoro se useljavaju u luksuzan stan gde se poslednjih dana obavljaju završni radovi. Stan se nalazi u luksuznom kompleku na Dorćolu, a baš tu je Anastasiju uhvatila ekipa emisije “Paparaco lov” kako se sređuje za jedno gradsko dešavanje.

Cecina naslednica posetila je frizera gde se zadržala izvesno vreme, ispijala proseko i uživala dok joj sređuju kosu. Ušla je sa ravnom kosom, a tamo doživela potpunu promenu.

Izvor: Youtube/Paparazzo Lov // DNK/screenshot

Kada je napustila frizera uputila sekod šminkera, a zatim u vilu u Ljutice Bogdana odakle se uputila na jedan gradski događaj.

Izvor: Youtube/Paparazzo Lov // DNK/screenshot

Narednog dana ponovo je došla na Dorćol kako bi obilazila radove u svom novom dupleksu, u kom će otpočeti zajednički život s Kuljićem, koji trenutno boravi u Americi.

Njihovo novo ljubavno gnezdo prostire se na čak 200 kvadrata, a stan su papreno platili 750.000 evra, uzme li se u obzir da je reč o novogradnji, na skupoj lokaciji kod Kalemegdana.

“Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Imaju pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak, kao i staklenu terasu. Nameštaj su odavno izabrali, renovirali su kuhinju i sada uživaju”, rekao je izvor nedavno za medije.

Pogledajte kako izgleda zgrada u koju se Anastasija seli:

(Mondo)