Muzika

OPET ISPAO HEROJ! ZAUSTAVIO SAOBRAĆAJ U CENTRU BEOGRADA: Sloba Radanović pomogao povređenom čoveku - odmah reagovao!

Autor Branka Bajić

Slobodan Radanović se našao na mestu incidenta.

Izvor: Pink tv Premijera prinstcreen

Pevač Sloba Radanović, koji će se uskoro oprobati i kao glumac, danas je ponovo ispao pravi heroj i sve iznenadio svojim postupkom u centru Beograda.

Do incidenta je došlo kada je stariji čovek automobilom udario dostavljača hrane na biciklu i poneo se neprijatno prema njemu, na šta je Sloba reagovao. 

Pevač se našao na licu mesta i izašao iz svog automobila kako bi pomogao čoveku kojeg je vozač udario i oborio.

"Kada je video o čemu se radi, Sloba je besno izašao iz automobila i želeo da pomogne čoveku koga je bahato oborio stariji vozač svojim automobilom. Svi su mu okolo pomagali i bili su iznenađeni kako je Sloba brzo odreagovao u trenutku", ispričao je izvor s lica mesta.

"Na kraju je taj stariji vozač koji je udario dostavljača brzo otišao. Kada je Sloba video da je sa dostavljačem sve kako treba, pokupio se i otišao. I ovog puta pevač je brzo reagovao i rešio situaciju", zaključio je.

Inače, Sloba je već jednom oduševio javnost kada je ovog leta dao herojski primer u teretani i reagovao kada niko drugi nije. Muškarac U.R. (19) je tada fizički nasrnuo na radnicu, a Sloba je odmah reagovao i nasilnika sklonio od devojke.

(MONDO/Blic)

Tagovi