BOMBA

SRPKINJA S NAJVEĆIM GRUDIMA POLUGOLA U MAJAMIJU PEVA NJENU PESMU: Kaća Grujić se oduševila, odmah objavila VRELI snimak!

Autor Branka Bajić

Atraktivna Džena Dženović zalepila muškarce za ekran!

Izvor: ATA Images /Antonio Ahel/Instagram/printscreen/jennajenovich

Pevačicu Katarinu Grujić, koja je u osmom mesecu trudnoće, oduševio je snimak na kojem Džena Dženović, atraktivna devojka srpskog porekla koja nosi titulu najizazovnijijeg i najlepšeg dekoltea, đuska uz njenu pesmu "Paranoičan".

Džena je bila veoma seksi obučena, s minimalo odeće, dok je izazovno đuskala i u samo nekoliko sekundi raspametila muškarce.

Ali, ne samo njih, već i Kaću Grujić, koja je Dženin snimak objavila na svom Instagram storiju i napisala za nju da je bomba, a svoje oduševljenje pokazala odgovarajućim emotikonima. 

Džena ima crnu majičicu s tračicama po sredini koja joj jedva pokriva nemirne grudi dok đuska, a sve to, naravno, bez brushaltera.

Pogledajte snimak:

Džena Dženović je izgradila karijeru manekenke i fotomodela u Americi, a poznato je da je vatreni navijač "Partizana". Svojim oblinama osvaja SAD i odlično zarađuje, a turski "FHM" stavio ju je na listu 100 najlepših žena sveta.

Često otkriva svoje poreklo, a zna se da je iz okoline Beograda, te da su se njeni roditelji još 1993. godine preselili u Nemačku. Nakon nekoliko godina otišla je u SAD i već dve decenije živi tamo.

Džena je veoma tražena i radila je brojne kampanje za prestižne brendove, a osim toga je dobila i ponudu da se oproba kao glumica. Pre nego što je počela pandemija bilo joj je ponuđeno nekoliko projekata.

Na Instagramu je prati više od 2 miliona ljudi, a ona je jednom prilikom rekla: "Moje obline plaše muškarce".

Zbog čega - pogledajte!

Tagovi