Muzika

MUVANJE USRED PROGRAMA UŽIVO! Slavni pevač se nabacivao Mini Kostić, ona ga jednom rečenicom ODUVALA!

Autor Katarina Bojović

Ne krije da mu se ranije Mina dopadala.

Izvor: Instagram/minakostic_official

Grupa Twins vratila se na muzičku scenu i pored nekoliko novih pesama, među njihovim novitetima našle su se i dve numere koje su snimili sa Minom Kostić.

Neša iz grupe Twins ne krije radost zbog saradnje sa pevačicom, sa kojom je dugi niz godina u prijateljskim odnosima, ali nije krio ni da je svojevremeno gajio simpatije prema njoj.

"Upoznali smo se u Cirihu 1997. godine. Tada je Neša bio velika zvezda, a ja sam išla da pevam na insistiranje gazde jednog kluba. Za kratko vreme postali smo jako dobri prijatelji, a onda je on odjedanput nestao i onda se ponovo pojavio", rekla je Mina u emisiji "Popodne sa Leom Kiš".

Mina je priznala da je primećivala da joj se Neša udvarao, a onda ju je on prekinuo i dobacio kako bi "mogli da nastave gde su stali".

"To može da bude samo u tvojoj glavi", odbrusila mu je pevačica kroz smeh, a pevač je objasnio svoja osećanja:

"Što jeste jeste, Mina je lepa devojka i bila je još lepša. Nisam bio zaljubljen, ali mi se dopadala međutim ja sam uvek bio u nekoj vezi i pošten čovek", ispričao je frontmen popularne grupe, nakon čega je pevačica objasnila zbog čega su prekinuli prijateljstvo.

"Mi smo se družili i on je nestao. Valjda su te devojke njemu branile da se mi družimo i jako mi je žao što smo prekinuli prijateljstvo na neko vreme, ali sada sam jako srećna što nas je Bog ponovo spojio", zaključila je ona.