Muzika

"NEUTEŠNA JE, STALNO PLAČE": Ana Bekuta ne izlazi iz stana i moli se za Mrkino zdravlje, a evo ko brine o njoj 

Autor Branka Bajić

Ana Bekuta ovih dana prolazi kroz porodičnu dramu.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Ana Bekuta poslednjih dana navodno ne izlazi iz svog doma na Vračaru u kojem živi sa dugogodišnjim partnerom Milutinom Mrkonjićem, koji je u teškom stanju i nalazi se na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu, prenose mediji.

Pevačica se u javnosti poslednji put pojavila na rođendanskom slavlju Predraga i Ane Rajković, koji su slavili prvi rođendan sinu Tadiji, a nakon toga je odlučila da otkaže sve obaveze i da najveći deo vremena provede u porodičnom domu.

Ana je stalno na telefonskoj vezi sa doktorima iz bolnice, koji je informišu o zdravlju njenog partnera s kojim je u srećnoj vezi skoro devet godina.

Prijatelji i kolege Milutina Mrkonjića svakodnevno zovu Anu i pružaju joj reči utehe u ovom teškom periodu kroz koji prolaze, ali pevačica stalno plače i moli se da Mrka pregura i ovu tešku situaciju.

Kako mediji prenose, pevačica poslednjih nekoliko dana ne može da ide u bolničku posetu Milutinu, a sve to vreme ne izlazi iz stana. O njoj u ovim teškim trenucima najviše brinu njeni unuci Sonja i Branko, kao i sin Igor Polić koji je svakodnevno posećuje.

Podsetimo, Milutin Mrkonjić smešten je u Institut za kardio-vaskularne bolesti "Dedinje" početkom novembra, kada mu je ugrađen pejsmejker. U avgustu je operisao srčane zaliske, i to novom metodom preko prepona, posle čega je bio na kućnom oporavku.

(MONDO/Blic)

Tagovi