Muzika

SLAVNI MUZIČAR JE U OTVORENOJ VEZI SA 44 GODINE MLAĐOM BALERINOM! Kupio joj je kuću i daje joj 15.000 dolara mesečno

Autor Anja Konstantinović

Mik Džeger (78) od 2014. godine uživa u ljubavi sa 44 godine mlađom devojkom, balerinom Melani Hemrik (34).

Izvor: Profimedia

Roker, koji je ima osmoro dece s pet različitih žena i navodno je spavao s više od 4.000 pripadnica nježnijeg pola, ljubi Melani od 2014, a par je 2016. godine dobio sina Devera.

Javnost često intrigira Džegerov ljubavni život, a oni bliski njemu tvrde da je u otvorenoj vezi s balerinom, te oboje mogu da budu sa drugim ljudima. Još dok je ona bila trudna, muzičar je bio često viđen u društvu manekenke Maše Rudenko. Potom se šuškalo o njegovoj romansi s mladom producenticom Norom koja ga je pratila na koncertima.

Čini se da Melani nije ljubomorna zbog drugih žena, a Mik joj je prije nekoliko godina kupio luksuznu kuću u Njujorku za 7 miliona dolara. 

Mik i Melani trenutno uživaju na odmoru, gde su uslikani kako bosi šetaju po plaži!

Oni su dodali i da joj muzičar daje 'džeparac' od 15.000 dolara svaki mesec za brigu o sinu, a također se obvezao da će do Deverovog 18. godine plaćati sve troškove za njegovo obrazovanje.

Devero je najmlađi od osmoro dece Mika Džegera, dok njegovo najstarije dete ima 50 godina - ćerka Karis. Najmlađi sin Mika Džegera je privukao pažnju javnosti kada je imao samo 2 godine, a mnogi su ga nazvali "Mali Mik" i to najviše zbog usana.

Ovo su ostala deca Mika Džegera: Karis (50), Džejd (49), Lizi (37), Džejms (35), Dordžija Mej (29), Gabriel (23), Lukas (22) i najmlađi Devero (4). Mik Džeger ima i petoro unuka, dok je pradeda postao 2014. godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi