Muzika

DOŽIVELA AGONIJU SA DEVETOMESEČNOM BEBOM: Srbija je obožavala ovu pevačicu, povukla se, a evo kako danas izgleda (FOTO)

Autor Radmila Ilić

Na samom vrhunscu svoje karijere rešila je da se povuče, a onda je preživela pravu agoniju.

Izvor: Printskrin, Youtube/ Cinnamon Films

Pevačica Marija Marković poznatija kao Mari Mari je 2008. godine izdala album "Uporno si tu", doživela veliku slavu, a onda je odlučila da se povuče iz medija i posveti privatnom životu.

Ona se 2009. godine udala za muzičkog producenta Uroša Markovića i sa njim dobila ćerku Unu. Dve godine kasnije doživeli su težak period jer je njihova devetomesečna ćerka morala na operaciju.

Beba Una je pala sa visokog kreveta i tom prilikom zadobila frakturu lobanje.

"Suprug i ja smo zaista doživeli veliki šok. Dugo sam to sebi prebacivala i krivica me je proganjala. Čini mi se da sam u jednom trenutku bol potisnula duboko u sebi i možda je on još zakopan. Bila sam svesna kako moram da shvatim i prihvatim da se takve stvari dešavaju, a potom bi me opet obuzimalo osećanje kako taj propust nisam sebi smela da dozvolim", izjavila je Mari Mari svojevremeno.

Ona danas radi sa decom, organizuje festivale i komponuje muziku, a o tome kako danas vaspitava svoju ćerku Unu i Lenu i plaši li se vremena, kaže:

"Danas je situacija takva kakva jeste. Ipak, teška vremena bila su i kroz istoriju. Ono što možemo je da kroz svoj primer uradimo i damo maksimum. Ne treba se bojati, niti previše štititi decu. To je posebna tema", kaže Mari Mari.

Evo kako danas izgleda Mari Mari:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(Mondo/Blic)

Tagovi