Muzika

"MARINA I FUTA SU TADA BILI U SVAĐI" - Veliki HIT Ane Bekute "Zlatiborske zore" krije jednu TAJNU!

Autor Anja Konstantinović

Jednom prilikom Ana Bekuta otkrila je kako je nastao jedan od njenih najvećih hitova "Zlatiborske zore".

Izvor: Ata Images/Antonio Ahel/Printscreen Zvezde Granda

Bekuta je tokom dosadašnje karijere snimila je mnogo hitova, a "Zlatiborske zore" svakako su jedan od njenih najslušanijih.

Ipak, malo ko zna kako je ova pesma nastala, a Ana je i to jednom prilikom otkrila.

"Marina i Futa su te godine bili u svađi i pomirili su se na Zlatiboru. Tako su nastali ti stihovi: 'Opraštam ti zlatiborske zore, mesečinu iznad mora Crne Gore, opraštam ti reke i ravnice, neke krupne stvari, al' neću sitnice'", rekla je ona za emisiju "Ekskluzivno".

Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Ana Bekuta je danas 2. decembra ispratila na večni počinak svog dugogodišnjeg partnera političara Milutina Mrkonjića koji je sahranjen na Novom groblju u Beogradu u prisustvu mnogobrojnih prijatelja, kolega i ljudi iz javnog života.

Marini Tucaković preminula 19. septembra ove godine posle višegodišnje borbe s rakom, a 24. novembra održana je komemoracija povodom njene smrti u Starom dvoru u Skupštini grada Beograda kojoj su prisustvovali svi njoj bliski ljudi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi