Muzika

"POZVALA SAM GA KAD SAM RODILA JELENU, SPUSTIO MI JE SLUŠALICU": Olivera Balašević o odnosu sa ocem bez kog je odrasla

Autor Radmila Ilić

Udovica Đorđa Balaševića prisetila se svog detinjstva, ali i toga koliko je želela da joj se roditelji pomire.

Izvor: YouTube/screenshot/NOVA S

Olivera Balašević, supruga iznenada preminulog kantautora Đorđa Balaševića otkrila je tajne o svom detinjstvu koje javnost nije znala.

Ona se u mladosti bavila gimnastikom u čemu je bila vrlo uspešna, osvajala je medalje i donosila kući kako bi usrećila svoju majku, kao i oca, čiju ljubav nikada nije osetila.

"Majka je imala samo etikete. Ona je došla u Zrenjanin iz Kovačice puna naive, koju su tamo negovali. Verovala je da je svet dobar kao Kovačica. Otac nije učestvovao u odrastanju svoje dece. To je jedna sitna palanačka tragedija. Bio je sin jedinac. Imao je kućerdu na lakat. Kad je počela moja sportska karijera, mislila sam da će ime pročitati u novinama i biti ponosan i da će se pojaviti na vratima, da će oni biti zajedno i srećni što imaju takvu decu. Prolazila sam ulicama gde on stanuje i radi", prisetila se Olivera, a onda je otkrila da ga je skupila hrabrost da ga pozove kad je već bila udata i imala dvoje dece.

"Odlučila sam da ga pozovem kad se rodila Jelena. Predstavila sam se svojim imenom i novim prezimenom. Pauza je dugo trajala. Izgovorio je samo: "Pogrešili ste." Možda je mislio na to da se nisam javila... Negde smo u isto vreme spustili slušalicu, to je jedino što smo uradili zajedno", ispričala je Đoletova udovica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(Mondo/Blic)