"ZAPRŽILA" MU BRAK

TERALA GA DA SE OŽENI, A NA KRAJU MU POSTALA KUMA! Pevač otkrio čime ga je Aleksandra Mladenović kupila za CEO život

Autor Branka Bajić

Ono što je Aleksandra uradila nikada joj neće zaboraviti.

Izvor: TV Pink / screenshot

Pevačica Aleksandra Mladenović, koja je nedavno zaplakala u emisiji zbog bivšeg dečka, kumovala je kolegi Nenadu Manojloviću na venčanju, a malo je poznato da je ona i spojila njega i njegovu sadašnju suprugu. 

Oni su već dugogodišnji prijatelji i kolege iz Zvezda Granda, a kako je došlo do toga da postanu i kumovi ispričali su prilikom jednog zajedničkog gostovanja. 

"Namerno ili slučajno, Aleksandra je odigrala jako bitnu ulogu u 'zapršci mog braka' i mom usmerenju prema mojoj sadašnjoj supruzi. Ona je stalno potencirala kako mi je vreme da se oženim i pravim porodicu, i zato je upravo ona bila jedna od prvih osoba s kojima sam želeo da podelim velike vesti", ispričao je pevač. 

"Kada smo saznali da ćemo postati roditelji, pozvao sam Aleksandru i ona je toliko vrištala da mi je probila bubnu opnu (smeh). Taj zvuk iskrene radosti nas je ganuo i tada je moja supruga rekla: 'Ova devojka će biti moja kuma'", otkrio je Nenad kako je došlo do kumstva s Aleksandrom Mladenović za Grand Online.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tagovi