SPEKTAKL U BEOGRADU

KARLEUŠA NAPRAVILA SPEKTAKL PRED 25.000 LJUDI: Izašla zaleđena i polugola, PRESVUKLA se i zapalila masu u CRVENOM!

Autor Branka Bajić

Jelena Karleuša dočekala sa Beograđanima i svima ostalima 2022. godinu!

Izvor: Kurir / Zorana Jevtić

I konačno, ono što se čekalo celo veče - spektakularan nastup Jelene Karleuše ispred Narodne skupštine u Beogradu!

Jelena je pred oko 25.000 ljudi, kako je rečeno, izašla u belom provokativnom kostimu specijalno urađenom za ovu priliku, zamrznuta u kugli koja je visila u vazduhu.

Nastup je počela u 23:20 velikim hitom "Upravo ostavljena", a nakon toga je pozdravila okupljenu masu.

"Dobro veče, Beograde! Idemooo! Nema spavanja večeras, narode", rekla je Jelena, pa su krenuli taktovi dobro poznatog "Krimi rada".

Video bim iza Karleuše se "odledio", a Jelena je još jednom poželela svima dobrodošlicu i nastavila uz "Insomniu", "Žene vole dijamante", "Tihi ubica" i druge brojne hitove... 

"Još jednom, jedno veliko, najlepše veče svima koji ste došli večeras da zajedno dočekamo 2022. godinu!", poručila je Jelena, pa zapevala "Pukni zoro".

Kasnije se i presvukla, pa sva u crvenom još pre ponoći poželela svima SREĆNU NOVU 2022. GODINU!

"Moja najveća želja je zahvaljujući vama ispunjena! Čast mi je što sa vama ulazim u 2022. godinu", rekla je Jelena, pa počela odbrojavanje, a usledio je potom i spektakularan vatromet i nastavak ludnice sa JK.

Podsetimo, pre Jelene nastupile su Marija Šerifović i Sara Jo, a Karleuša je rekla da je za nju nastup ispred Narodne skupštine najveća čast u karijeri.

Pogledajte i spektakularan vatromet!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!