FOTO

ZLATO, ANTIKVITETI I STILSKI NAMEŠTAJ! Dom KRALJA bakšiša sija - Uložio pola miliona, a za par minuta uzeo 25.000 €

Autor Anja Konstantinović

Ljuba Aličić u svoju luksuznu vilu u Šapcu, kako pišu mediji uložio je čak pola miliona evra!

Izvor: YouTube/Emisija Premijera

Folker Ljuba Aličić za kog mnogi kažu da je kralj bakšiša, jednom prilikom priznao je da je za samo nekoliko minuta uzeo 25.000 evra na nastupu.

On je čini se jedan deo novca pametno iskoristio i uložio navodno u svoju vilu u centru Šapca pola miliona evra. Zlatne zavese, zlatne fotelje i stilski dvosedi, zlatni ukrasi, jastučići... sve u "suvom zlatu"!

Zidovi su u zlatnoj i crvenoj boji, a tu su i umetničke slike i antikviteti... sve "vrišti" u dnevnoj sobi popularnog folkera, a pevač je ranije otkrio i kako su svi ovi zlatni detalji, koji su, zbog ljubavi njegove supruge prema toj boji, završili u domu:

"Mi kada smo putovali, donosili smo iz Amerike te kobalte, porculane i sve smo nosili rukama da se ne polomi, a nameštaj je iz Egipta, najviše smo uložili u nekretnine i nameštaj", otkrio je on.

"Nije bilo lako ispočetka, znate ljubomora, mladost, ali smo sve izdržali, 40 godina smo zajedno. Ljuba je idealna muž, otac. Nema nesuglasica među nama", rekla je njegova supruga Željana i dodala:

"Ja sam sve ovo sredila, zato je u zlatnoj bolji".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!